oznur567 YarenYsrc ben 22 haftalığım hep cinsiyyet kız dendi, belirtilerim de kızdı. Fakat dün detaylı usmde oldum, erkek dedi şok olduk nasıl erkek dedim? Kızdı ama, yok erkek dedi pipisini de gosterdi hatta😂😂😂
YarenYsrc oznur567 yaa gerçekten öyle oluyor cinsiyet için ileriki haftaları beklemek daha doğru sanırım baştan umuda kapılmamak lazımmış 😁
oznur567 YarenYsrc ben 22 haftalığım hep cinsiyyet kız dendi, belirtilerim de kızdı. Fakat dün detaylı usmde oldum, erkek dedi şok olduk nasıl erkek dedim? Kızdı ama, yok erkek dedi pipisini de gosterdi hatta😂😂😂
oznur567 Silanur hep özele gittim ben hatta en iyi ginekolog sadece gizliyordu genellikle doktorum da bir şey goremiyorum kız dedi 90% sonrq başka bir özele daha gittim dedu kız zaten bu😁🤷🏻♀️Ama kesin değil gizliyor, sonra detaylıda açık açık pipisini gordukk
Pandaaa1_ Ebrueren ya kaç haftalıksinz benimmde 14 aylık oğlum var şuan 13 haftalık hamileyim cinsiyetini daha bilmiyorum rüyamda erkek gördüm ama kız hissediyorum bakalm hayırlısı
Ebrueren Pandaaa1_ 16+4 haftalık hamileyim canım dün öğrendim cinsiyeti aslında özele gitsem 13 haftalıkkende öğrenirdim ama ilk kez dün gittim daha oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim özelde ki doktorum erkenden söylüyor
Pandaaa1_ Ebrueren evet ya özele gitsem.soyler aslında ama gitmiyorum.oglumu da geç öğrendim ztn hep erkek gibi dedi kendini tsm göstermedi en son erkek demişti sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez canım
Mrvsmt2502 YarenYsrc sağlıkla gelsin inşallah 😃 ilk bebeğim kız ama bunlardan sadece ekşi tuzlu yeme vardı bende
Ebrueren mmmm06 cihaz iyiyse doktorda iyiyse evet nadir de olsa öğrenebiliyorsunuz şanslıymıssınız ☺️
Mejsa YarenYsrc bana 11de doktor kıza benziyor dedi ama kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum 😅 ya sonra erkek derlerse diye
Ebrueren YarenYsrc sağlıklı olsun hiç önemi yok doktor dün önce üçlü testime bakıp fetal dna önerdi yaşıma göre risk yüksek çıkmış aslında normalmiş ama yaşım genç ve buna rağmen yüksek çıkınca birşey oldugunu sanmıyorum ama yaptırabilirsen yaptır dedi benim modum düştü sonra cinsiyeti öğrenmek için uzandım baktı kız oldugunu öğrendim ama inan hiç umrunda olmadı an sevinemedim bile aklım direk o olaya takıldı sağlık çok önemli gerçekten allah sağlık versin de gerisi boş 🙏🏻
YarenYsrc Ebrueren kesinlikle katılıyorum. Allah tüm evlatlarımıza sağlık versin cinsiyet sonradan geliyor sağlıkla doğsun küçük prenses 🤗
azracan20 YarenYsrc biz 20.haftada kesin kız denilen bebeğe alışveriş yapmadık başka doktora gidelim de emin olalım o da kız derse o zaman bişeyler alırım diye ki tüm hamilelik boyunca ekşi aşermiştim 😂 26.haftada diğer doktor kesin kes erkek deyince şok olduk ben de hissettim sanırım kız denilmesine rağmen karnımı severken oğlum diyodum 😂😂😂 yine oğlum oldu 😂
YarenYsrc azracan20 ahaha benimde hep içimden oğlum demek geliyordu ama oğluma dediğim için alışkanlık sanıyordum 🤣 sizinki baya enteresan olmuş iyi ki de beklemişsiniz 😁