YarenYsrc Mrvsmt2502 sol göğüste büyüme, ekşi ve tuzlu şeyleri aşerme, yüzde akne, saç dökülme, solda seğirme gibi şeyler 😁
Emsal_swvinc1 YarenYsrc bizde aynısını yaşadık , tüm hurafeler belirtiler kızdı bizde kız hissediyorduk hep ama ultrasona girince biz şok 😂 erkekmiş nal gibi gösterdi valla. Sadece cinsiyet öğrenmek için gideceğimiz günün gecesinde rüyamda erkek bebek gördüm . Sağlıkla gelsin bebeklerimiz .
YarenYsrc Emsal_swvinc1 aminnn 🤲🏻 bende hep kız çocuk rüyaları gördüm resmen tersi çıktı ya 😁 doktordan önce ben gördüm zaten direk o başka şeye odaklanıyordu baktım arası dolu dedim tüh 🤣
Ozsy YarenYsrc evet ilk gebelik 39+5 oldum hala herkes kız olduğuna emin misiniz diyor karnım sivri hiç genişlemedim 😅
YarenYsrc Ozsy gerçekten hurafelere inanmamak gerekiyormuş zaten bir daha çocuk yaparsam Çin takvimine göre yapıcam 2sini de bildi 🤣
YarenYsrc baharhanimm 15+3td öğrendim o da randevu bulamadığım için geç gitmemden sebep oldu yoksa doktor 14.hafta gel bakalım demişti ama 15.haftada daha kesin oluyor yanılma payı olmuyor
Mrvsmt2502 YarenYsrc sağlıkla gelsin inşallah 😃 ilk bebeğim kız ama bunlardan sadece ekşi tuzlu yeme vardı bende
Zhra42 YarenYsrc kız benim Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme hepsinde kız çıktı birde ondan da çok kapılmış olabilirim
Reznbzkrt YarenYsrc ay bende oğlum da Çin takvimi erkek gösteriyor şuan 10+5 günlük hamileyim kız gösteriyor kız hissediyorum ama bakalım öğrenemedik nasip kısmet
Zhra42 YarenYsrc Onlardan biride benim öyle çok inandirmisim ki kendimi kıza ismini bile bulmuştum o derece kendimi çok adapte etmişim kıza ama benimde oğlum olacakmış hayırlısı ile kizimq arkadaş olur diye düşündüm ama olsun 1 kızım var 2 oglumada bir oğlan daha geliyor sağlıkla gelsin
YarenYsrc Zhra42 maşallah ne kadar güzel kalabalık aile büyümüş biri olarak kalabalığı çok severim ama benim cesaretim yok 😁 Zhra42
YarenYsrc baharhanimm Yaa 🤗 erkek zaten erken belli eder kendini kimi doktorda kemik yapısından anlıyor sağlıkla doğsunlar inşallah 🌺
oznur567 YarenYsrc ben 22 haftalığım hep cinsiyyet kız dendi, belirtilerim de kızdı. Fakat dün detaylı usmde oldum, erkek dedi şok olduk nasıl erkek dedim? Kızdı ama, yok erkek dedi pipisini de gosterdi hatta😂😂😂
YarenYsrc oznur567 yaa gerçekten öyle oluyor cinsiyet için ileriki haftaları beklemek daha doğru sanırım baştan umuda kapılmamak lazımmış 😁
oznur567 YarenYsrc ben 22 haftalığım hep cinsiyyet kız dendi, belirtilerim de kızdı. Fakat dün detaylı usmde oldum, erkek dedi şok olduk nasıl erkek dedim? Kızdı ama, yok erkek dedi pipisini de gosterdi hatta😂😂😂
oznur567 Silanur hep özele gittim ben hatta en iyi ginekolog sadece gizliyordu genellikle doktorum da bir şey goremiyorum kız dedi 90% sonrq başka bir özele daha gittim dedu kız zaten bu😁🤷🏻♀️Ama kesin değil gizliyor, sonra detaylıda açık açık pipisini gordukk
Pandaaa1_ Ebrueren ya kaç haftalıksinz benimmde 14 aylık oğlum var şuan 13 haftalık hamileyim cinsiyetini daha bilmiyorum rüyamda erkek gördüm ama kız hissediyorum bakalm hayırlısı
Ebrueren Pandaaa1_ 16+4 haftalık hamileyim canım dün öğrendim cinsiyeti aslında özele gitsem 13 haftalıkkende öğrenirdim ama ilk kez dün gittim daha oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim özelde ki doktorum erkenden söylüyor