Cinarbt Doktorum az buldu gelişiminin yavaş ilerlediğini söyledi morelim çok bozuldu 33 haftalık bebek kiloları nasıl sizlerin
Nazo77 Cinarbt Google göre normal.Tuhaf konuşmuş doktorlar normalde böyle şeyler söylemez ama ilk kez mi gittiniz o doktora.Çok kafaya takmayın bence belki zayıf bir bebektir genetik etkili.Sizin kilonuz mu fazla?Bebeğe kilo aldıran şeyler tüketin sağlıklı beslenin yapacak birşey yok.Kilolu olması daha sıkıntı bir durum normal doğuma engel vs. Takmayın çok.
Sekesek Cinarbt bence gayet iyi keşke bizim de o kadar çıksaydı bende 33 sayılırım yarın tam 33 haftalık oluyoruz bugün gittim kilosu iki kiloya yakın dedi Dr Az yada çok demedi ama ben az olduğunu biliyorum en azından iki kiloyu biraz geçebilirdi o bile olmamış iki kilonun altında :(
Patatess Bence haftasına göre gayet ideal. Benimki 33+3te 2400dü ama kafası 3, kendisi 1-2 hafta öndeydi. Doktor ne bekliyormuş anlamadım. 🙄 Endişe etmeyin hem daha doğuma vaktiniz var. O zamana kadar 2.500ü geçmesi yetiyor zaten.
12betul Kilo olayını pek takmayın hem yanılma oluyor hem de doğduktan sonra ki gelişimi daha önemli İlk kızım 3200 doğdu 4 ay sonra yemedi zayıf bi çocukluk geçirdi İkinci kızım 3300 doğdu o da 6 aydan sonra yemek yemedi ve zayıftı hep Yani demem o ki doğduktan sonra toparlaması önemli
Miniklerinannesiyim Cinarbt biz 30da 1.700 gelmişti 35te 2.500 geldi normal haftasıyla uyumlu dedi banada az geldi burda okudugum hep 35ler 2.700 2.800 fln 17 gun sonra dogumum var beslenmeme dikkat ediyorum inşallah 30 gecer sizinki güzel bence haftada 200 gr alıyolar aşağı yukarı yemenize dikkat edin kilo yapacak şeyler tüketin
Cinarbt Miniklerinannesiyim çok teşekkür ederim hayırla kucağınıza alın inşallah kaç haftalıksınız şuan
dilaaann Cinarbt gayet normal benim kızım 34 de 2310 gramdı. Haftasına göre iyi gidiyor dedi doktorum
eills Benim 32. Haftada 2000gramdı kilosu fazla demişti 😅 35. Haftada 2500 cıktı doktorunuz sizi korkutmuş sanki biraz