Bu postu açmanızdaki amaç ne anlayamadım ben. Hastaneye gitmeyin yönünde bir tavsiye mi? sezeryan olmayın şeklinde bir tavsiye mi? Çocuğum için dua edin tavsiyesi mi? Hiçbiri değil. Herkesin acı eşiği farklı hanımefendi. Sezeryandan korkan bir sürü anne var zaten postunuz çok gereksiz olmuş. Refakatçi mi yasak erkek refakatçi mi? Bende tıpta doğum yaptım erkek refakatçi yasaktı devlette böyle bir kural hep var mantıklı olan da bu. 2 sezeryan oldum hatta biri 1 aylık hiç saydığınız şeyleri yaşamadım. Ameliyat sonrası yatarsanız iyileşme süreci uzuyor evet, ameliyat sırasında hareket ederseniz bel ağrısı yapıyor evet, aynı gün nasıl taburcu oldunuz orası da değişik zaten sezeryan sonrası ilk yürüme 6 saat sonra oluyor üzerine gaz çıkışı, antibiyotik verimi, vizit filan derken geçiyor 1 gün burası da ilginç.
Bu şikayetlerinizi buraya da değilde cimere yazın bence. Başka anneleri de telaşlandırmayın doğum psikolojisi zaten kolay değil hassas içerik yazdım diyip çıkmayın kenara naçizane 🌸 sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi de kimin duası kabul olur belli olmaz siz dua isteyin bol bol erken kavuşun yavrunuza 🌸