Handaaan Fatma_4224 belirti olarak arada bir kasık ağrısı oldu birde göğüslerim ağrıdı okadar şuan bile çok belirtim yok açıkçası
Handaaan TugceOrak anladım canımerak ettim sadece benim gibi olan varmıdır diye 4 kat birden artınca değer
bengonca Bende tüp bebek ile ikiz kızlarıma doğum yaptım. Beta ile ikiz direk ilişkili değil. İkiz istiyorsanız inşallah ikisi de tutmuştur. İkiz annesi olmak çok keyifli ❤️
Handaaan bengonca amin amin inşallah 🥰 tekrar hamileymişsiniz kendiliginden mi oldu acaba yoksa tüp bebek mi yine
Handaaan bengonca İşte zaten genelde okuduğum hikayeler hep böyle tüp bebek sonrası kendiliginde hamilelik . Çok mutlu oldum adınıza sağ saglim onuda alın kucağınıza inşallah 🥰🥰
Masde018 Fatma_4224 ay benümde salı günü kan tahlilim 10 günüm bugün rabbim hayırlı haberler aldırsın inş
Deniiizzz Handaaan canım benim 937ydi ama ben ikizlere hamileyim ikiz gebelikler de çift keseyi görmesi önemli betayla alakalı olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Masde018 Fatma_4224 benim saat 9 da randevum sonuç çıkar çıkmaz yazarım bu arada hangi şehir ve hastanede olsu trasfer benim adanada acı bademde yapıldı işlemler ama ben ilcede oturuyorum kanı burada verecegim
Fatma_4224 Masde018 inşaallah rabbimin izniyle bende sonuç dan sonra yazarım kan verdikten sonra 2 saate çıkmış olur 🥺
Fatma_4224 Masde018 inşaallah canımm vallahi benim umudum tam bugün daha da yüksek inşaallah inanıyorum var bebiş 💜