GlcnAlperen Canım ben 21+2de girmiştim. Dr Alper Yurdasiper’e gittim, radyoloji uzmanı. Kendi kliniği var. Nakit 2000, kredi kartına 2200 demişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir dr ben memnun kaldım tavsiye ederim
Haappyymomm GlcnAlperen merhaba Alper beye ilk gebeligimde gittim fakat pek memnun kalmadım bizden önceki hastayı çok çok uzun tuttu sigara içmeye gönderdi randevu saatimden 1 saat sonra içeri aldı biliyorsunuz tuvaleti tutmak gerekiyor çok sıkışmıştım Alper beye gitmek istemiyorum
Haappyymomm Sevilay2626 bende Turgay şener beyi çok duydum renkli ultrason felan veriyormu birde ne zaman gitmistiniz yakın zamanda mi
GlcnAlperen Haappyymomm aa ben bir problem yaşamadığım için, çevremdeki gebeler de memnun kalmıştı ondan önerdim canım 😐
Haappyymomm Sevilay2626 teşekkür ederim muhtemelen bende gideceğim arayıp bir randevu alayım pazartesi
Senayilmaz26 Haappyymomm bende alper beyle zafer butun arasında kaldım alper bey 2000 zafer butun 2500 ama zafer butun perinatolog
Haappyymomm Haappyymomm bende Turgay şener yada zafer bütün diye düşünüyorum bı iki haftaya arayacağım
Senayilmaz26 Haappyymomm ya fotoraf önemli değil tabi ama zafer beyin görüntüleri net değil çevremde kim varsa alper yurdasipere gitti ve cook memnunlar instagramxa videolari çok guzel net. Alper bey.olcak galiba