Esayyy977 Ç eliff__ çatlatmadan sonra progestan içerikli bişey kullanmak gerekiyor bence bana verildi hep çünkü bilmiyorum senşn doktorun neden o şekilde söyledi
Esayyy977 Şubat mart ayında klomen kullandım nisanda hamile kaldım o da dış gebelik oldu maalesef bu ayda aşılama için başladım ama rahim duvarım ince olduğu için iptal oldu o yğzden kalıştaştoröaya çalışıyorum
eliff__ Esayyy977 canım bende 4 dera klomen kullandım ama sonuc alamadim ya doktor kilon var kilo ver olur dedi yumurtalıkların büyüyor ama çatlamıyor dedi esimde hiçbir sorun yok çok şükür bendede o yuzden catlama iğnesi berdi bekliyrmmm
eliff__ Esayyy977 valla canim çoğu kez test yaptım ama hepsi pozitif ti kan verdiğimde negatif o yüzden direk kan vermeyi düşünüyorum
eliff__ Esayyy977 Evet canım ama daha var normalde 15 gün tam net oluyor daha 5 gün daha var yani beklemek lazım başka bir post açmıştım orada da gelemiyorum bir şey demişti 15 gün Kan verdim öyle pozitif gördüm Ondan önceki günler test yaptığı zaman negatifmiş
eliff__ Bilge-96 Rabbim nasip edecek inşallah canım zamanı var demek ki bizde ne olacağını bilemiyoruz