Bilge-96 eliff__ ben 14’ünde çatlatma iğnesi yaptım henüz benim için bile erken belirtiler için. İğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor yumurta 24 saat içinde de dölleniyor. Döllenen yumurta yaklaşık 1 haftada rahme yerleşiyor ve yerleşmeden sonra salınan beta hcg sonrası belirtiler başlıyor. O yüzden iğneden en az 12-13 gün sonra testi öneririm acele etmeyin :)
eliff__ Hasrettt97 canım benim de öyle oldu bazen bile halen kasıklarında az bir şey batma oluyor o kadar Bir de karın ağrısı
S1104 eliff__ ilerleyen süreçleri de haberleşelim. İnstngramda bir gebeningünlüğü diye bir kadın var o tutunma için bazı egzersizler gösteriyor takip edebilirsin
eliff__ S1104 çok teşekkür ederim canım benim biliyorum takip ediyorum onu hatta 2 ay önce ovülasyon testi ile ben takip et tamam mı gene de demek zamanı değilmiş Rabbimin izniyle inşallah bu ay olur 20 saniye kuralını deniyorum
Juli20 Bende bu ay ayın 20 de vuruldum hiç bir belirtim yok benimde solda iki yumurta büyümüş inşallah tutar bu sefer kızlar hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah
Meryemld Bende 22 kasım vuruldum. Sağda yoktu ama solda 29mm,19mm,14mm vardı. İnşallah 19,14 olanlar beni sevindirir
eliff__ S1104 canim o adet söktürücü deglmi ben adet olmadigimda doktor vermisti adet söktürücü fotoğrafni eklermisin