nurdaneg0716 Hatice5855 evet canım Ekim’de yaptım 7 de adet oldum 17sinde yapmaya başladım ama o an aklıma geldi sürekli çift çizgi çıktı anlamadım bende 10 Kasımda adetim geçti kan testi yaptım çıktı zaten
tosbito nurdaneg0716 Benimde hep koyu çıkıyor görsel ekliyorum bi bakar mısınız hamilelik böyle anlaşılıyor muymuş
nurdaneg0716 tosbito ay bende 7 Ekim’de adet oldum ve aynı şekilde 17den sonra başladım yapmaya ve ayniis çıkıyordu 🙈 inşallah gebesinizdir adet gününden 2 3 gün sonra kan verin kesin net çıkar o gün erken yaparsanız kanda yine çıkmayabiliyor
ilayda_akman tosbito ümit vermek istemem ama ya 2. Kez yumurtlama yada gebelik diyorlar çoğunluk bu tarz piklerde o yüzden sizde test yapın bence şüphe kalacağına akılda
tosbito nurdaneg0716 ayy daha çok var beklenen adet gübüm 8 Aralık falandır nette değil benim hep oynar 1-2 gün 🙄 çok heyecanlandım inşallahh hayırlısıyla vardır gebelik 🧡🥲
nurdaneg0716 tosbito Ay inşallah canım benim ben erken gebelik testi de yapmıştım çıkmadı 1 Ekim’de kan testi yaptım çıkmadı 10unda yaptım çıktı biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım 😍