Cigdm Serya3 test yapıp çıkan çok kişi var 6. Gün bende denemek istedim ama çok silik çıktı çok çok üzüldüm
Cigdm meltembadem kan için bekliyecem fakat bu çok silik sanırım umudum kalmadı 6. Gün test yapanların daha belirgin senin 6. Günden önce çıkmadı yoksa test yapmadın mı
meltembadem Cigdm testlerimi paylaştım bakabilirsin. En net silik çizgi 6’dan itibaren başlıyor umutsuzluğa kapılma bence. Yapmaya devam edeceksen sabahları ilk idrarla erken gebelik testi yap
iremree Cigdm hayırlı ıolsun canım benimde böyleydi 7. Gün 8. Gün de yaptım iyice koyulaştı 8. Gün 39.30 çıkmıştı 12. Gün 375 şuan 35. Haftadayız 🥲
Fatma_4224 Cigdm canım rabbim bizlere evlat sahibi olmayı nasip etsin. Embriyonun tutunması 3-4-5 günü buluyor yani 1 günde bthcg yükselmesi ve kaset testler de çıkması biraz zor olabilir biraz daha bekle inşaallah vardır 😘😘
Cigdm Fatma_4224 Rabbim sesini duysun inşallah canım ama çok kayıp yaşadım ondan bu heyecanım 6 kere düşük kimyasal erken doğum dış gecelik ne varsa geldi başıma Rabbim korusun hepimizi
sedamusa Cigdm benimde 5. günden itibaren böyle çıkmaya başlamıştı 4. denemem de tuttu çok şükür şuan 11 haftalık 🫶🏼🌸 darısı başınıza inşallah
Cigdm sedamusa https://hizliresim.com/ew2oord benim 6. Gün ya korkuyorum çokmu az diye kötülük buda normal gebelik testi
Fatma_4224 Cigdm rabbim seni sevindirecek haberler almanı sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin kuzum hiç üzülme rabbim inşallah bizleride evlat sahibi yapacak ben inanıyorum
Havvabektas Cigdm evde test yapmayın kan gününüz bekleyin bende evde 10 test yaptım pozitif çıktı sevindim mutlu oldum kan günü hayal kırıklığı uğradım negatif tutmamıştı
Cigdm Havvabektas üzüldüm senin adıma bekliyr bilsem keşke ne güzel olurdu bende sabırsız tayfadanım 🙁
emineeeeeeeee Cigdm Canım herşey gönlünce olsun inşallah 5. Gün daha hızlı tutunuyor testine yansımış muhtemelen hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bende bu ay yaptiricam inşallah 🌸
Cigdm emineeeeeeeee inşallah canım tutarsa yazıcam seninde inşaallah tutar dondurulmuş mu transfer edilecek
Cigdm sedamusa inşallah canım bende öyle hissediyorum gögüs hassasiyetim var kasıklarıma agrı girip çıkıyoe gün gece boyunca adet olacak gibi ara ara agrıdı farklıydı ama inşallah vardır
Cigdm sedamusa https://hizliresim.com/ex2h7y9 bu gün ki testim koyulaşıyor kan verdim dün dayamadım 6. Gün 5 çıktı beta hcg bugün bu testi yaptım daha da belirginleşmiş senin kaçtı değerin