nznnsr Ben suyum azaldığı için 34. Haftada doğum yaptım. 37. Hafta Allahın izniyle bebeğin kendini kurtardığı bi hafta. Hiç korkmayın☺️ Sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Serrabade Korkmayın lütfen ciğer gekiştiricide vurulmuş Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz artık. Yengemin tamamen suyu bitmişti kontrole die gidince 35+3 te aldılar küvöze falanda girmedi sen stres yaparsan bebiş te etkilenir dua et sakin kal🌸
Ayseguller Serrabade 2570 gibi ölçümü. Haftasina göre geride. Belki de cihaZ fazla bile tartıyordur. Cok minik. Küvöz olursa diye cok gerginim 😔
Aysekjj Ayseguller benim kızım 2750 doğdu 38. Haftada kilosu çok düşük değil endişelenmeyin bence allahın izniyle küvöze bile girmeyebilir
Serrabade Ayseguller Benim kızım 2890 gram doğdu. Doğumdan birkaç saat önce 2300 gram ölçtüler hepimiz feryat filandık gelişim geriliği 13 gündür kilo alamamış falan ama bi doğdu çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık gönlünü ferah tut
Hryedz Ayseguller canım benım haftan gayet ıyı ben 1. Yı 38+1 de dogum yaptım ama 35 te kalmıstı gelısım 2600 kucagıma aldım oyle guzel toparlandı kı bogum bogum oldu kotu dusunme hemen cıger gelıstırıcı de yapılmıs hem
Ayseguller Hryedz 2 doz yapıldı. 2 doz da aksam olcam ama gelisimi geride diye o kadar tedirgin oldum ki 😔 icimi rahattiniz🙏🏻
Hryedz Ayseguller ıyı dusun guzel seyler senı bulsun bende cok korktum agladım ama saglıkla kavustum sımdı 2 ye hamıleyım ıns sende saglıkla kavusursun kg gercekten onemlı degıl nefes alsın yanında olsun bak tum korkuların hersey gecıcek büyük dogup 38 39 da kuveze alınanlar da var hersey kucukluge baglı değil haftası kucuk olup kuveze bıle gırmeyen bebıste cok
Ayseguller Aysekjj insallah. Her bebek bir olamaz. Minik de olabilir ama sağlığı yerinde olsun da. İnsallah küvöze gerek kalmaz
Ayseguller Annelikmghb ölçümleri 35 ile uyumlu. Cihaz hataları da olabilir elbet ama . Doğumdan sonra da düser diyorlar ya
Annelikmghb Ayseguller tam tersine dogunca kilosu fazlada olabiliyor 400 grm fark ediyormuş korkma zaten haftanda güzel bisey olmaz sakin ol saglikla kucağına al tatlım.
Srp00 Ayseguller canım ben yenideoğan hemşireliği yaptım haftası gayet iyi hiç gerek kalmayabilir küvöze. Canını sıkma hep olumlu düşün girse de çok uzun kalmaz Allahın izniyle çabuk toparlar diye düşünüyorum