ikiprensesbebiissss Anadolu yakasında farketmiyor normal epidural düşünüyorum iyi bir doktor arıyorum 🥺
ikiprensesbebiissss Kızlarrr yokmu doğumda memnun kaldığınız doktor tavsiyesiiiii ?????????????????? Koskoca forumda 🧐
Mervealya1992 ikiprensesbebiissss kuzenm 2 dpgumuda erdemde yaptı oraya hıc baktınız mı cogu akrabam orda yapıyor çakmak erdem
Havvabektas Ben Kartal’da umut hastanesi gidiyorum Dr Fatih Birol memnunum 34+4 haftalık olduk doğum yaklaşıyor bakalım nasıl olacak
ikiprensesbebiissss Havvabektas biliyorum Fatih hocayı , kadın hoca olması tercihim teşekkür ederim 🤩
ArasMom34 ikiprensesbebiissss pendik medipol Saadet Ünsal var isterseniz ben ilk doğumumu onunla yaptım
ikiprensesbebiissss ArasMom34 bende onu araştırıyordum tamda , nasıl bir doktor biraz anlatır mısınız birde epidural düşünüyorum var mı epidural orda ? Birde doğumda neler yaşadınız anlatır mısınız ? Benim ilk doğumum biraz travma oldu
bhtrolcay ikiprensesbebiissss Ben Delta hastanesinde Hakan gürbüz e gidiyorum şuana kdar memnunum tavsiye ederim kadın olarakta Reyhan topuz var o da çok iyi duymuşsunuzdur belki
ArasMom34 ikiprensesbebiissss epidural hakkında bilgi verip yanıltmayayım ben spinal anestezi oldum benimde hamileliğim baya bir sıkıntılı geçti saadet hocanın nokta atışı kararlarıyla rahat geçirdim daha önce zeynep kamilden gelmiş bir doktor hani özeldeki gibi para göz kafasında değil anlatabildim mi acaba 4 sene önce doğum yaptım ben pozitif doğum hikayem var telefon numarası vermiyordu mail olarak iletişime geçiliyordu ama anında cevap veriyor şuanda öyle mi bilmiyorum