piiremsesinannesiii Mires yani ben üç tane çift bebek takımı koymuştum mesela birini giydi çıkarken de o üstünde vardı ama iki tane olması şart sana bir tane koy diyemem gibi gibi herşeyden ikişer üçer koymuştum 🤷🏻♀️
glsahbaydemir Mires ben iki tane anne çantası yaptım biri benim ihtiyaçlarım diğeri bebeğin bence yeterli oluyor diğer türlü abartı buluyorum 🙂
Nananan Mires ben küçük valiz götürmüştüm o çok küçük geldi çıkarken 3 valizle çıktım bu sefer orta bir havulum var onu götürceğim en azından tek parça olmuş olur bende devlete gidiyorum
ebrarsamet_ Mires benim için çok rahat oldu, o hengamede düzenli alamıyorsun çünkü. En azından bebeğin kıyafetiyle benimki karışmamış oldu işimi kolaylaştırdı
FKRKS29 Mires bende siz gibi düşünmüştüm bi anne bebek çantasına bide büyük bi el çantası ayarlarım diye düşündüm 39+1im şuan 35 36 gibi hazırladık hurçlara koydum öyle çok gereksiz birseyde almadım ama kalın battaniye falan aldım kış ayında olcagi sığmadı 2 çantaya bende kalın battaniyesini ve Hemşireye ilk verilcek olan kıyafetlerini bakim çantasına diğerlerini de küçük boy valize koydum o bile zor kapattik😅 normal doğum gözüktüğü için fazla birsey de almadım ekstra ama yetmiyo😅 çevremdekilerde hep aa valiz çok abartı gibi çok birsey almasaydın diyo ama içinde olanları sayinca onlarda fazla birsey olmadığına hak veriyo
Mires FKRKS29 aralık sonu ocak başı gibi görünüyor doğumum ben ne olur ne olmaz diye şimdiden hazırlıyorum 34. Haftama gireceğim hemşireye vereleceklerin içinde hastane çıkış seti ve battaniyesi var onun dışında nohut battaniye ve müslin örtü koydum kalın battaniyede koymalımıyım
Aslanmom1 Mires Bir kaç çantayla pusetle uğraşmaktansa tek daha iyi bence 😅 tatille alakası yok ki herkes valiz hazırlıyor aslında diğer türlü çantada bide düzenli durmuyor bence. Ben valizin bir tarafını bebeğe bir tarafını kendime hazırladım herşeyi hurçlara ayırdım ve üzerine ne olduğunu yazdım daha düzenli oluyor en azından kimse bana sormadan lazım olan şeyi valizden bulur 😅
Maviniz Mires bebek için anne çantası kendim için valiz değilde bir tık küçük çanta hazırladım. Valizim var ama çok büyük bende devlette yapacam valize gerek duymadim
Mucize19 Çekçekli tekerlekli valize koyacam eşyaların çokluğuna göre ya en küçüğü ya da orta boya koyacağım. Herşey içinde olsun git gel yapılması mümkün değil zaten eksik bişey olduğunda o yüzden tek bir valiz ve puset şeklinde yapacam. Hani küçük bir ilçe olsa evden gidip alıp gelmesi kolay olur ama Ankara dayım trafik uzaklık göze alamam o an herşey elimin altında olsun istiyorum.
Enfal_06 Mires 2 lohusa takımı iç çamaşırı emzirme sütyeni emzirme atleti 1 paket depend baya bişeyler aldı
FKRKS29 Mires ben Hemşireye vermek icin hastane çıkışındaki setin içindeki battaniyeyi, 2 tane muslin koydum bide hastaneden eve gelirken soğuk olursa diye kalın bi battaniye koydum , yani olduğunuz her soğuksa bir kalın battaniye iyi olur diye düşünüyorum