poyrazege1503 Normalde şeffaf veya beyaz geliyordu bugün ilk defa yoğun bir şekilde sarı sümüksü bir akinti geldi jel gibiydi ama her hangi kahverengi pembemsi bisi yoktu alt karin bölgemde agri ve bel ağrısı yaşıyorum nişan değil dimi ? Yaşayan varmı
Gunduzanne poyrazege1503 dün bende bişeyler yaşadım akıntıyla alakalı bana burdan kızlar kesinlikle doktoruna yaz ara görsel at yada git doktoruna dedi gerçekten de onları dinledim gittim alttan muayene etti 29 haftalığım bu arada. nst ye bağladı ben yazılacakları sana tek yorumda yazıyım istedim. Bi problem varsada yoksa da muhakkak görsün doktorun
BerivanLina poyrazege1503 bende 37. Haftamdayim sabah birz kanım geldi büyük ihtimalle nisandir ama hastaneye gitmedim
poyrazege1503 Gunduzanne ee sorun çıktımı ulaşma durumum yok devlet takipliyim acile giderim en fazla ama doktorun sana ne dedi akıntı için leke yok sadece sarı sümüksü jel gibi
Gunduzanne poyrazege1503 benimki kahverengi ve pıhtılıydı. Bebeğe bakıldı durumu iyi dedi sanırım tetenoz aşısından dolayı oldu