Gunduzanne Minat9496 söylediklerim resmen ilaç oldu bana. Ya şekerim olduğu için diyet başladılar bana ve ben muzdur vs hiç yemedim. Yükselmesin diye ama artık dünden beri esnettim çoğaltmadan yiyorum canım mesela bugün tahin pekmez çok istedi sürdüm ekmeğe bikaç dilim yedim falan . Haklısın yani bencede ultrasonda çıkan gibi doğmayabilir elimden geleni yapıp yükselticem kilosunu
Sekesek Kızlar az önce bende kiloyla ilgili bir post açtım Buralarda yazayım bugün kontrole gittim 32+5 haftalığım bebeğin kilosu iki kiloya yakın dedi doktor çok az geldi bana Doktor bişi demedi ama ben biliyorum az olduğunu :(
Gunduzanne Sekesek sende burda söylenenleri uygula kuzum ceviz muz tahin, brokoli badem çok iyi geliyormuş bide kestane diye okudum bi sayfada
MinikBrokoli Gunduzanne amin inşallah canım benim 🙏🏻🙏🏻 Çok evham yapma sende yemeğini ye olacak inşallah 🙏🏻
Gunduzanne MinikBrokoli inşallah kuzum allah çocuklarına sana eşine sağlık versin valla insan çevresiyle bile paylaşamıyo aaaaa küçükmüş bilmem ne morali bozuluyor insanın burda ne iyi insanlar var
1Demett 29.haftanin sonlarina dogru gitmistim 1550 gr demisti dun 32.haftada gittim 1980 gr olmus artik cihazlarda tam ölcüyor mu onu bilemiyorum
Gunduzanne Sekesek hı anladım canım istersen bende koskanınki var marka olarak onu öneririm bebek için yemek istersen
Balkan77 Gunduzanne bazı bebişlerimiz son zamanlarında kilo alıyor canını sıkıp bebişi strese sokma kuzum