Adel2025 Cnntn kız olucak Allahın izni ile 🎀 Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaAllah 🤍
Cnntn Adel2025 13.haftada kıza benziyor demisti. 16+4 deyiz şimdi Detaylida tekrar bakarız dedi Daha 1 ay var kontrole. Rabbım hayırla nasip etsin herkese
Defnezumramom eliff4 iyi gidiyor çok şükür ya gün sayıyorum diyebilirim artık zaten zaman su gibi akıyor kışa geldiği için senin nasıl gidiyor 😊😊
danla2711 Adel2025 ayy çok teşekkür ederim bende ilk baştan beri kız hissediyorum eşim ve çevremizdeki çoğu kişi erkek diyor😂🥰 sağlıkla gelsin bebeğim🥰🥰 haftaya inşallah öğrendiğimde haber vereceğim 🥰
Adel2025 danla2711 ay bana da öyle diyorlardı, hiiiç kimse kız hiss etmiyordu benden başka😄 31 haftalık gebeyim, kızım olucak Allah nasip ederse 😄 bekliycem, yazarsınız cinsiyetinizi
Munojat29 Adel2025 bana da yardımcı olur musunuz 😊 bizimki gelmek üzere ama cinsiyeti öğrenmedik uygulamaya göre son 1 gün 🫣
Adel2025 Cagla46 Erkek olucak sizde Allah nasip ederse 💕 tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Adel2025 Munojat29 Siz daha doğurmadınızmı? 🤔 şubat görünce bi şaşırdım 😄 hamile kaldığınızda 28 yaşınız tammıydı? Eger öyleyse erkek
eliff4 Defnezumramom benimde iyi gidiyor yine ufak tefek şeyler dışında bakalım banada geçmiyor gibi geliyor son zamanlar yaklaşırken ☺️