tecrubeliiannee dorugun_annesi1 canım doğurunca daha çok uyunmuyor bir damla uykuya hasret kalıyorsun :)
Mervenurrrr32 dorugun_annesi1 ay bende bir an önce doğurmak istiyorum ama korkuyorum da uyku sorunu bende de var uyku akıyor gözümden ama uyuyamıyorum ağırlık hareket kısıtlayıcı derken 🙃
dorugun_annesi1 Mervenurrrr32 atlatacaz inşallah az kaldıııı tabi doğduktan sonraki hayata alışma süreci var bir de
dorugun_annesi1 Okuyanannem sona yaklaştıkça nefes darlığı oluyor iyice şişiyoruz.her şeyin bir zorluğu var ya Rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah🤲
rumisam dorugun_annesi1 uyku neydi 😂41+2 den bildiriyorum çise kalkmaktan biraz dalsamda hemen uyanıyorum ne sağ ne sol ne sırt üstü yatabilemiyom nefesim kesiliyor duba gibiyim hdhdjjfj
Smeyye-0 dorugun_annesi1 bendede durum aynı yatakta on kere dönüyorum midem yanıyor sağa saola dönerken kıvranıyorum 😄
Apavarga 39+1 kesintisiz uyku neydi unutalı çok oldu 😂 hepsi normal ve geçmiyor. Çatı muayenesi için de benide çok gerdiler ama çok kısa sürüyor ve abartılacak hiçbir şey yok yeterki kasma kendini