Bendiyebiri_ Defnemome inşallah canım 🥰 kazasız belasız herkes kucağına alsın ve bu güzel duygu rabbim herkese yasatsin
Munojat29 Defnemome sadece pembe almadık, çünkü herkes erkek olacak diyor bide rüyamda da erkek bebek görmüştüm
Munojat29 Bendiyebiri_ Maşallah 😍 Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bizede dikişsiz kolay doğum nasip etsin
Bendiyebiri_ Munojat29 inşallah canım hiç stres yapmayın doktorunuz zaten ne gerekiyosa yapıyor benim ilk doğum dikisliydi mecburi kesi atıldı ikincide ise hadi kesisiz olucak dedi ve toparlanma kolay oldu
Defnemome Munojat29 Allah gönlünüze göre versin ben de erkek bebek istiyorum bu sefer önce sağlık sonra erkek 🥰
Defnemome 17102017 yok yine fe ister istemez insan korkuyor doğum kolay zaten sancı zor bence kızım zayfıtı diye merak ettim ayrıca dikişlerde zor insan oturamıyor 😂
17102017 Defnemome ay dikiş diyince bile içim yanıyor, 1 ay oturamadim ya ayakta emzirip yemk yiyordum, hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah
Alpsmommm Defnemome benim dikişsiz oldu ilk doğumda dikişim vardı ebe kesi atmıştı ama bunda olmadı sorunuz varsa sorabilirsiniz
Alpsmommm Defnemome ilk doğumlarda bazen atıyorlar hani bebek yırtmasın kafası rahat çıksın diye benim oğlum 3500gram doğdu kızım 3245gram doğdu bence kiloyla alakası yok sanmam