Fatmaacylnn Yenimomemos Meram tıpta 800 liraydı ama ben özelinde yaptırmadığım için tam detayını bilmiyorum 🌸
Melisa_kznsl Mavisko detaylı ultrason da eş içeriye alınıyor mu bilginiz var mı bende randevu almak istiyorum da aybike hanima
Melisa_kznsl Mavisko merhaba ara ara sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın aybike hanım detaylı ultrasonda rapor veriyor mu
Melisa_kznsl Anonymouse aslında bende onu düşünüyorum ama perinatolojiye gitsen daha iyi olur dediler o yüzden çok kararsız kaldım aybike pekin ve bedia kara arasındayım
Melisa_kznsl keyfimin-kahyasi-misin bilmiyorum benim doktorum iki doktor önerdi ikisi de perinatoloji uzmanı ve az önce post açtım radyoloji mi perinatoloji mi diye çoğu kişi perinatoloji demiş o yüzden kafam çok karıştı ve burda bir yorum görmüştüm detaylı ultrasonu radyoloji bölümüne yaptirirsaniz bir sıkıntı çıkarsa mutlaka perinatoloji bölümüne gitmeniz gerekiyor oraya yönlendiriyorlar diye o yüzden kafam iyice karıştı
keyfimin-kahyasi-misin Melisa_kznsl Yinede siz bilirsiniz ama geçen hafta başıma geldi perinatolojiye gittim biz detaylı raporu vermiyoruz yinede bakalım doktorun yeşil alan açıyor radyoljiye gidiyosun orda detaylı yapıp rapor veriyorlar dedi . Yinede baktı ama rapor vermedi
Mavisko Melisa_kznsl Yok estağfurullah, gitmeden bilgi sahibi olmak insanı rahatlatıyor. Evet, veriyor. Raporun yanında siyah beyaz görüntü ve CD veriyor. Sadece renkli görüntü vermiyorlar.
Melisa_kznsl Mavisko cok teşekkür ederim bende cuma günü gideceğim inşallah hersey güzel geçer valla çok sagolun Allah razı olsun her soruma cevap verdiniz
Melisa_kznsl Kubra4200 çok sagolun cuma günü gideceğim inşallah renkli gösteriyor değil mi ya başka şehirden gideceğim o yüzden karar vermem biraz zaman aldı 🌸
Melisa_kznsl Kubra4200 aynen bende gittim ve memnun kaldım dediğiniz gibi ilgili bir doktor sagolun 🌸