Hryedz sweetmom1_ ben hem ozel hem egıtım arastırma takıplıydım ıkısı aynı hafta 3200 dedı dıger gıdısımde 2850 dedı ben sasırdım sız gıbı sonra gelısım gerılıgını one surduler ama sonucta bu zamana kadar normal gıdıp gelısım gerılıgı olmasına da anlam veremedım yanlıs olctu desem 2 hastanede nasıl yanlıs olctu cocugum 4 yasına gırıcek hala anlamıs degılım😀 3200 beklerken 2700 dogdu bu arada 2850 de yanlıs olcum
sweetmom1_ Hryedz alla alla aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum şuanda :) belkide 2500 şuan kilosu 😂 ozaman ben 3 kiloya şükrediyim doğuma kadar 😂
MrsKiss sweetmom1_ Benimde öyle oluyordu anne karnındaki pozisyonundan bir hafta sonra gidiyorum kontrole kilo azalmış oluyor böyle bişey imkansız yani aynı kalır kilo almaz ama azalıyor tamamen içerdeki pozisyonundan son kilosundan 300 gram eksik doğdu hep sonlara kadar 2 hafta önden ya da bir hafta önden gidiyor çıkıyordu ultrasonda
sweetmom1_ MrsKiss ozaman şuanda net bi kilosu yok dmi ben 2500 diyim kafadan ay çok takıldım ya sağlıklı doğsunlarda❤️
565625 Benmde doğuma girmeden önce 3.800 gr ölçmüşlerdi bı doğdu 4’450 gr çok şaşırmıştık bazen yanlş ölçebiliyorlar tam doğru degil ölçüleri
sweetmom1_ 565625 maşallah sizinki topluymuş kesinlikle doğru değil doğuma kadar beklicem artık böyle😣
Hryedz sweetmom1_ canım benım kg onemlı degıl gerçekten saglıklı dogsun da benımkı 40 gunluk oldugunda coktan ayındakılerı yakalamıstı boyu bıle ılk ay 8 cm uzadı alması gerekenın uzerınde kg aldı
MrsKiss sweetmom1_ Evet çok oynuyor ultrasondan ultrasona değişir kimisinin 700 800 gr fark olmuş doğum kilosuyla kimisinin 300-400 herkesin farklı ama illa oynuyor 300 gram aşağı yukarı
Patatess Ben de pazartesi özelde kendi doktoruma gittim 2600 dedi iki haftada sadece 200 gram almış gözüküyordu. Bugün rapor için devlete gittim orada 2940 çıktı. Doktora söyledim makinelerde ölçüm farklılıkları oluyor bu da kesin değil dedi. 🙄
sweetmom1_ Hryedz öyle tabiki canım ama şu aile büyükleri varya onlar benim canımı sıkıyo ilk oğlumda 3300 doğdu bu çocuk çok zayıf dediler hep şimdide öyle demesnler istiyordum
Hryedz sweetmom1_ banada 3200 dıyodunuz kedı enıgı gıbı dedıler sızınkı kac dogdu dedım 🤣 o an ınsan cok takıyor ya normalde umursamam ama bende çok üzülmüştüm
Hryedz sweetmom1_ kesınlıkle benım öz annem bıle laf soylemıstı yanı halbukı ben 2800 doğmuşum anlamasını bekledıgım ınsan bıle dalga geçti allahtan sonradan cok guzel kg aldı bogum bogum oldu da bıde onun lafını cekmedım
sweetmom1_ Hryedz inşallah canım bizimkide toplanır hem anne sütü hem mama vericem kesin zayıf doğcak
Hryedz sweetmom1_ hıc bellı olmaz kı bakarsın daha kg lu doğar cıhaza güven olmaz kendını kosullama emzırebıldıgın kadar emzır ben oyle saat vs tutmadım sureklı emzırdım sarılık sorunumuzda hemen gectı kg su da cabuk toparladı mama almadı kendısı gerekte kalmadı darısı 2 ye saglıkla kavusalım ıns
Balaanesi sweetmom1_ 38 haftalıkken 2.900 ölçtü doktorum. Doğum kilosunu hep 3.100 3.300 arası beklerdim ama 39+6 da doğdu 2.680 Sudan mı şiş gözüküyorlar anne karnında bilmiyorum hiç
busrasya sweetmom1_ benim şöyle oldu kilosu bir öncekinden az çıkmadı hiç ama son 36dan sonra özellikle ya hiç almadı ya da çok az aldı 36ya kadar iki hafta veya on gün falan ilerideydi hep özellikle 36dan sonda gelişimi çok yavaşladı doktorum da normal son haftalar hiç almayabilir de demişti
busrasya sweetmom1_ 3280 doğdu canım ayrıca son zamanlar bebek kanala girdiği için ultrason da doğru ölçemeyebiliyormus