Flowerskaktus berna1101 hamur ve karbonhidrattan uzak duruyorum dereotu ve en önemlisi Brezilya cevizi kullanıyorum. Brezilya cevizi selenyum ihtiyacınızı karşılıyor. Araştırın ve kullanın bana çok iyi geldi
Cagldemirs berna1101 bebeğin zeka gelişimini direk etkiliyor tiroid hormonu o yüzden 2 bucuğun altında tutmaya çalışılıyor 3 e kadar yolu var ama doktorlar 2 bucuk ta tutmaya çalılır genelde
Kkardelenn1 Seher_blk ahahahha kaderimiz baya benzermiş ya gerçekten de bu haşhimato mahvetti bizi peki kilo probleminde var mı benim çok oluyor maalesef 99 a kadar çıktım suan 76 ıyım şükür
Seher_blk Kkardelenn1 valla öyle canım 😂 ben zaten zayıfım kilo problemim olmadı ama ilk başlarda biraz kilo almıştım o yüzden de şüphelendim tiroidden
Arzuyn berna1101 bebeğin gelişimi etkiliyor benim de çalışmıyor hamileliğim başlangıcında ortaya çıktı normal ilerliyordu 6.ayımda yine değerim değişti yani düştü ilacım da artış oldu o yüzden doktorunuza güvenip ihmal etmeyin
Kkardelenn1 Seher_blk yaaaa ne güzel inşallah hiçbir zaman olmaz 🥹ben çocukluğumdan beri tombuldum hep kilo vermekle uğraşıyorum
Kkardelenn1 Seher_blk kız takmamak için elde değil ki kilo aldım mı başlıyor hormon dengesizliği hamile de kalamiyordum 🥹rabbim nasıp ettı şükür inşallah kucağımıza alırız
Birdegiliki berna1101 benim ilk gebeliğimde t3 T4 yüksek çıkmıştı doktorum ilaç kullanmazsam bebekte zeka geriliği yaptığını söylemişti