Kardelen0406 Bilge-96 ahh keşke değerlendirseydim ,maalesef doktoruma günevenerekten pazar çatlar dediği için kendimi ona göre ayarlamıştım 😔çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸
Kardelen0406 @zlemceylan çiçeğim bakar mısın bi ya 😔Bugünü değerlendirsem gebelik şansım yüksek midir yine acaba,tam piki göremeden çatlamış mı nolmuş anlamadım strese girdim yine
zlemceylan Kardelen0406 bence tam koyulaşma olmamış pik yani olmamış çok idrara sokmışsun canım 🥰 o yüzden kararma yapmış
Kardelen0406 Amonim olabilir mii öylee,düne göre çok açık çıkınca acaba tam olgunlaşmadan çatlama mı oldu dedim moralim bozuldu.Aayy inşallah dediğiniz gibi olur ya
Kardelen0406 Amonim aayyy haklısınız ya çok teşekkür ederim vallahi moral oldu😍😂çatlamış bile olsa cümleniz yeterince motive etti 🤣
Kardelen0406 zlemceylan bu sefer aldığım testler bi tuhaf ya bitanem bende garipsedim gerçekten 😅umarım dediğin gibidir 😍🥰
Kardelen0406 zlemceylan teşekkür ederim canımın içi yardımların için ❤️yarın da yapayım bakim ne çıkacak 🤷♀️
acelyaakba Kardelen0406 canım eger ki yumurtan catladiysa kasiklarinda agri olmasi lazim veya vucut ısında artis olablr benim doktorum bana yumurtanin catladigini o sekilde anlarson dedi o gun kasiklarim cok agrimisti ertesi sabah gittim yumurtan catlamis dedi doktor
Kardelen0406 acelyaakba ay bugün kasığımda tatlı sızılar oldu evet 😔büyük ihtimal çatladı ya dediğiniz gibi,bugünü değerlendirdim ama dün ve önceki günler olmadı maalesef 😏inşallah hayırlı haberler alırım tutar 🙏🏻❤️