ebrarsamet_ Adensu_ ben o gece n 45dk arayla iki kere yaptım, nişan gelince bir kere daha yaptım. Sancım başlayıncada yapabildiğim kadar devam ettim. Tavsiyem yapabildiğiniz kadar yapın🥰
Adensu_ ebrarsamet_ ozaman bende devam ediyim😂 ilk defa cok kasildim etki ettigini hissettim bir videonun, ikinci defa yapiyim bakalim
Adensu_ ebrarsamet_ ay karnim cok degisik hic olmadigi kadar degisik hissediyorum😂 insallah piskolojik degildir😂
Adensu_ ebrarsamet_ ikincide okey🙈 Ay vallah insallah ise yarar, bacaklarimi hissetmiyorumm😂 kesinlikle haber ederim
Adensu_ ebrarsamet_ Canim agrimayan yerim kalmadi yatagin icinde donemiyorum popom bacaklarim agridi o derece😂😂 hamladim mi naptin🤣
ebrarsamet_ Adensu_ o egzersiz mahvediyor insanı ya 🤣 çömelme hareketinden sonra kalkamadığımı hatırlıyorum eşim yardım ediyordıçu kalkmama en son🤣 en son yaptığım gece videoya çekmiş beni gizlice o kadar komikki
Adensu_ ebrarsamet_ vallaha benim cok agrim var normal agrilarim yetmiyomus gibi bide bacak popo agrisi eklendi😂😂