Ayserum Deringrgl bende ilk işe yaradı şimdilerde yaramıyor artık bebek büyüyor diye düşünmek istiyorum son 1 ayı da atlattık mı bişey olmaz diye kendimi avutuyorum.
Deringrgl Ayserum allahın izniyle bir şey olmaz canım evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız bende 20 haftalık oldum başladı bu ağrılar bu süreci sağlıcakla atlatalım evlatlarımızı alalım. Bebek büyüdükçede baskı oluyor bu çok doğru rahim büyüyor yukarı çekiliyor oradaki bağlar geriliyor gevşiyor
Ayserum Kalsiyum kullanan var mı acaba o etki eder mi? Çünkü kalsiyum magnezyum dengesi önemli diye biliyorum
mervedmrcn Ayserum çatı kemiğim için başı aşağıda diye birde kuyruk sokumum kırık ondan dolayıdır son aylarda daha da yoğun olucak normal demişti diğer bütün ağrılarım içinde hepsi normal doğuma kadar böyle devam eder demişti dayanamıcak raddeye gelince parol iç dedi ama ben içmiyorum parolun hiçbir faydası yok çünkü boşuna hap içmiş olmamak içinde kullanmamayı tercih ediyorum
sacmalamakizim Ayserum Benimde bu 2. Gebeliğim, ilkinde her akşam yürüyüşe çıkardım her işi yapardım, bunda asla mümkün değil şuan 34 haftalığım, ağrılarım oluyor korkuyorum erken gelecek diye, bir de sezaryen olacağım inşallah erken gelmek istemez.🥹
Ayserum sacmalamakizim Doktorun normal diyor mu benim Rahim uzunluğum filan iyi doktor sebebini bulamıyor kas ağrısı diyor
sacmalamakizim Ayserum Evet normal diyor canım, magnezyum kullanıyorum ama pek fayda ettiği söylenemez.
edasaribek Bende 32. Haftamdayim ayni durumdaym idrarda protein eser cikti onunlami alakali bilmiyorum