isimsizdir Kutsal_koc benm kızımda öyleydi kolik bebketi çok çektim her akşam acildeydik diye bilirim en son iki hocadan dua yaptırdım o dualar biraz iyi geldi takı diş dönemine gelene kadr ama yine biraz iyiydi olmadı hoca bildiğiniz varsa dua yaptırın
Kutsal_koc isimsizdir onu da yaptım yani ne iyi gelecek bilinmez iyi olsun diye herşeyi deniyorum da 🤷🏻♀️
emine_22 Kutsal_koc önce gidin bi alerji maması alın bakalım çocuk rahatlıcakmı öyle olursa deriden alerji testi yapılıyo ben oplumda yaptırmıştım süte ve fındığa çıkmıştı onu yaptırırsın ona göre bilirsin neye alerjisi var zaten büyük ihtimal seninin bebeğinin süte var
mrvcermeli Kutsal_koc onu şuan hemen beklemeyin zaten kendi kendine uyumasını yani yanına yatıp da kaşının ortasını okşayıp öyle de uyutabilirsiniz eşim öyle uyuturdu kızı mesela yada ninni söyleyebilirsiniz ama bu tabi zaman alabilir hemen beklemeyin herşey olsun diye yani ben öyle gördüğüm için söylüyorum tabiki her çocuk bir değil Rabbim kolaylık versin inşallah zor gercekten çocuk bakmak büyütmek büyüdüğü zmaan da vaay be neler yaşamıştık diceksiniz
Kutsal_koc mrvcermeli Allah razı olsun. Yok hemen uyumasını beklemiyorum ama karnı yok altı temiz kucağımda veya beşikte sallıyorum gezdiriyorum yine aynı uyumaz
Balyanaklikoalam teachervera olabilir maalesef bebeklerde çok yaygın benim kızımda da dokuntuler oluyordu özelliklerde bacaklarında ki hala bile oluyor en ufak bir şeyde 2.5 yasinda su an ve kolları hala pütür pütür sivilce gibi küçük şeyler var sadece nemlendirici kullanıyorum ilac vs kullanmıyoruz
Balyanaklikoalam Jasmine_can öncelikle özel mama ve diyet başlandı ki akabinde şikayetleri ciddi oranda azaldı zaten sonrasında test yapıldı yani normal mama verildi ve diyet kaldırıldı o şekilde kızım acillik oluyordu resmen her defasında yoğun gaz sancisindan 1 yaşına kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti
Lunapark Kutsal_koc anlattıklarınıza göre bebeşin bir derdi var gibi geldi bana.benim bebeğim de zordu çok zor ve az uyurdu ama sizinkini okuyunca başka birsey var gibi geçti içimden.yememesi mesela normal olamaz mamayı en azından deli gibi sevinmesi lazım görünce ya ağzında ya midesinde ya bağırsağında ya makatında Bşr yerinde Bşr sıkıntısı var gibi kıyamam 😢bebekler düşündüğümüzden çok daha akıllı yaşadığı rahatsızlıktan dolayı yiyemiyor muhtemelen.zaten elinizden geleni yapmışsınız doktor konusunda ama lütfen pes etmeyin iyi bir doktor bulmaya çalışın etrafa sorun internetten buradan muhakkak iyi bir doktor yardımcı olacaktır 🙏 umarım herşey yokuna girer hem bebiş için hem de sizin için 🙏🙏🙏🙏
Kutsal_koc Lunapark Allah razı olsun evet bana da öyle geldiği için anne yüreği dayanmıyor insan neyi var diye düşünmekten artık eşim bile doktors goturmeyelim moduna girdi ama ağlıyor beslenmiyor nereye kadar son 2 aydır iyice arttı dayanılmaz noktaya geldi inşallah iyi bir doktora da denk geliriz şifa olru
Lunapark Bu arada çaresiz bir dersi var demiyorum yanlış anlaşılmasın,sizi de üzmüş olmak istemem yorumumla.Bence iyi bir doktorla hallolabilecek kolay bir çözümü olacak, yeter ki sebebi bulunsun.ve inş en kısa zamanda 🌸
Buraksmama Kutsal_koc yani aklıma gelen biseye alerjisi olabilir sizin yediğiniz bişey ona iyi gelmiyor olabilir filan anlattiginiza göre bişey rahatsız ediyor olmalı, durduk yere bu şekilde hep ağlamaz diye düşünüyorum. Doktorlar ayrıntılı baktılar mi
Kutsal_koc Buraksmama ahhh maalesef doktorlar ben konuşurken dinlemiyor bile çoğu zaman ses kaydı aldım video çektim o ağlama için ama inanın ona bile bakmadı kaç tanesini sinir oldum bu mu ya çocuklar çok hassas neyi var anlamak çok zor buram ağrıyor deseler keşke ama yok :(
Merve-betul Kutsal_koc ilk oglumda zorlanmadım ama ikinci oğlum beni yedi bitirdi diyim sana oda öyleydi büyüme atakları çekiyoruz mecbur 10 aylık şu an geçti biraz biraz ama gündüz uykuları hala sorunlu
Kutsal_koc Merve-betul ah ahh benimde doğduğundan neri uyku sorunu vardı gece gündüz ama şu son 2 ay iyice ve ağlayarak beslenmeyi zorla reddederek
dilsinati Kutsal_koc canım dua falan okuyor musun bebeğe. Duanın da faydası olur ama sancısı var gibi çoçuğun gaz sancısı kolik dedikleri olabilir mi bebek belki ondan kabul edemiyordur besini bilemedim. Peşine düş farklı bir hekime durumu anlat
Kutsal_koc Karanfill evet bende öyle düşünüyorum zaten gittiğim.doktorlara da söyledim bir yeri aheiyor gibi bakıyorlar birşey görünmüyor diyorlar ama neden ağlar aç olsa da yemez dediginiz gibi yiyemedigi için de daha çok ağlıyor aç sonuçta :( inşallah hepsini tek tek okuyup uygulayacağımız zaten
Kutsal_koc sedakiz anladım çok teşekkür ederim deneyeyim zaten p.tesi de tekrar doktor kontrolü var onud a diyeyim alerji maması hanfisid erse kullanayım bı ama ben daha önce söyledim bana diyor kilo kaybı yoksa vs alerji değildir ama huzursuz
Kutsal_koc sedakiz yaa bizim de öyle bazen öyle bir ağlıyor ki anlatamam ne yapacağımı şaşırıyorum. Ya tek meme emiyordu ama %5 belki
Kutsal_koc Rbdrmx Allah im korusun 😞😞yegenimize de şifa olsun inşallah evet 1 ay önce gittiğimizde kan idrar bakıldı şükür sorun yoktu olmadı ultrasonda baksınlar istedim gerek yok dedi ama tekrar bakılsın yani