Kutsal_koc size şunu söylemek isterim aslında cogu çocuklar uyumaz çünkü biliyorsunuz ki dünyaya alışma süreleri var anne karnında rahatlardi doğdukları zaman dışarı adepte olmaları zor oluyor uyku yemek yeme ama büyüdükleri zaman yani 1 yaş veya 2 yaşından sonra düzeliyorlar benim iki tane çocuğum var üçüncüye de hamileyim kız 2 yaşında oğlan da 1 yaşında ikisini de uykuya alıştırmam çok zor oldu 2 3 saat salladigimi bilirim ama pes etmedim emin olun sürekli salladım 2 3 saat sonra sonra zmaan geçtikçe alışmaya başladı zaten pes etmeye başlıyorlar emin olun 1 yaşına kadar yaptım bunu ben şimdi kendileri uyurlar zaten uykuları gelince yada öğlen 12 de veya 1 de yatiriyorum ne zaman kalkarlarsa tabiki de iki yaşındaki kızım daha fazla uyuyor yaştan dolayı oğlum uyanıyor 2 saat uyup kızımda 3 saat uyuduğu oluyor bende uyandirmiyorum kendileri kalkiyolar yani birazcık sabır isteyen bişey evet çok zor biliyorum anlıyorum sizi ama ona siz ogretmelisiniz ben çok uğraştım benimde öyle uyumadı hatta kendi kendine oyun oynardı sağa sola dönerdi biz anneler biraz vicdan yapıp dayanamıyoruz ama öyle olmayın işte sabredin emin olun kendisi uyumak isticek sonradan bu seferde siz uyutmayin 😄😄