Seher_blk Mizgin2020 canım sağlık ocağı şimdi kan almıyor artık hastane de yakında yok akşam eşim gelince kan vermeye gidicem
Seher_blk babyiscoming_ çok mutluyum çok inşallah sağlıklı gebeliktir iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim de
Seher_blk Masalceylan teşekkür ederim canım dua edin de sağlıklı gebelik olsun kimyasaldan sonra çok korkuyorum artık
Ssnm10 Seher_blk canım ben de de öyleydi daha yeni kan testinde çıkar muhtemel 2 haftalık bile değildir
Seher_blk Ssnm10 benim uygulamaya göre yarın 5 haftalık olacak geç döllenme olduğunu düşünüyorum varsa eğer
Kkardelenn1 Seher_blk kız biz senle her şeyde aynıyız ya ahahaha benimde 4+3 ama yumurtlama bir hafta geç oldu o yüzden doktora söyleyecegım direk şimdi prodoctor aldım erken gebelik 14. Günde yapacağım onu perşembe de doktora giderim varsa inşallah 🤲🏼
Baby_B Seher_blk canim burda var,yukaridakilerde ben görmemistim.Kan ver en net öyle ogrenirsin❤️gönlünce olsun
Aynursvs Seher_blk yaaaa benimde böyle silik çıkmıştı sonra kan vermeye gittim meğersem5+4 günlükmüşüz şuan 12+5💖🥹
Annelikmghb Seher_blk henüz cok yeni tebrik ederim yarında test yapın gecikmenix olunca kan verin takip edin bence yoksa cok stres oluyor