Deletedmom411 Duygufuat küveze girmez canım Allahın izniyle ben 3 gün önce doğurdum 2kilo 90 g sadece 3 - 4 saat faln gözetim altında tutuldu. Ciğer geliştirici yapmışlar mıydı sana
Duygufuat Ecece ilk gebelik tecrübesizlik insan ne yapacağını bilmiyor iste elimizden tek gelen dua allahım kabul eder inşallah
Zeliha66 Duygufuat canım ciger gelistiriciyi sorsaydin doktoruna haftan cok iyi korkma rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende 35haftalik dogum yaptim simdi hamileyim yine erken dogum riskim var 30la 32.haftada cuger gelistirici vuruldum
asilsmom Canim normal haftasinda doguyor hemen hemen :)26 haftalik dogup yaşıyorlar yeter ki Rabbim ömür versin🙏🏽Sen içini ferah tut bebegine kavuştugun an’a odaklan.🤲🏼🙏🏽
Duygufuat asilsmom inşallah canım tek istediğimiz sağ salim doğması allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah 🙏
GizemEkiciGayranal Duygufuat ben de dün ilk defa nst ye bağlandım. 34+5 şuan. Nst de çok sancım gözüküyor 2 gündür ama sancı hissetmiyorum. Her gün bağlamaya devam edecekler. Dün bana 36 olsaydın sezeryana almıştım şuan seni dedi. Ben de korku içindeyim sanırım 1 haftaya doğurucam
Krasivyy Duygufuat solunum sımıntısı çekmediği sürece sıkıntı olmaz toparlar ciğer geliştiriici vurulmuşmuydu
Tprknesrin mceren bisey olmadı değil mi benimde suan 31haftaligim erken dogum tehliken var eğer aksilik olurda dogum yaparsam bisey olurmu acaba korkutrm😕😔😔
mceren Tprknesrin yani henüz doğurmadım bakalım. Hayırlı, sağlıklı sıhhatli zamanında gelsinler inşallah
mceren mceren ay yanlış anladım canım beni sordun sandım. Benimde erken doğum riskim var. Hayır şuan 10 yaşında. Diğer kızı 35 haftalık, oğlu 36 haftalık doğdu. Üçü de çok sağlıklı
Deryakaya1802 Duygufuat arkadaşım 33 haftalık Doğum yaptı bebeği küveze bile girmedi canım. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın öyle erken bi hafta da değil 🙏🏼