Nurpoyrz Milenaibadova Benim doktorum da 38.hafta için gün verdi 🤗 Genel olarak tahmini doğumdan 10 gün falan çıkarılıyor öyle biliyorum
mervedmrcn İlk hamileliğiniz mi? benim ilk hamileliğim zorunlu sezaryen olacağım 38de mi alır doktor ? 3girlsb Nurpoyrz
Teacherr Milenaibadova tahmini doğum tarihinden on gün öncesi dedi 10 şubata denk geliyor ikinci sezeryanım
Goncagullllllllll Milenaibadova 38+6 da alacaklar pazartesi günü ikinci sezeryan ı’m ama sanki geç oldu
Tuzlimon1 Milenaibadova benimde 2.sezaryen oldu. (38+6 da) son adet tarihine göre yaptılar ultrasona göre bebiş 2 hafta önden gidiyordu hep.
Nefsan Tuzlimon1 2 hafta önden gitmesine göre mi planlandı doğum yoksa normal son adet tarihinize göre mi
3girlsb mervedmrcn evet benimde ilk gebeliğim. Doktor bana gün çıkardı sezaryen olursa 38.hafta normal doğum olursa 40 ı beklicez dedi
Poncikler Milenaibadova ben ikinci sezeryanımı 38 girdiğim gün yapmıştım şuan üçüncüye 32haftalik hamileyim 15ocaga gün verdi doktorum
Bersu3434 Milenaibadova ultrasonda önde gidiyor 2.sezaryenim adet tarihini baz alarak doğum hesapladık 38.haftada doğum olucak 12 günümüz var
_mavii_ Emelsimge-3103 sizin ya da doktorunuzun tercihi mi yoksa bir sebebi mi var 37.haftada olmasının?
Hiratuba Milenaibadova ikinci sezeryanı daha erken almaları gerekiyormuş rahim duvarı inceldiği için dikiş vs zor oluyormuş. İlki 38+6 da olmuştu ikinciye pazar gününe gün verdi 38+2 oluyor
fatma_sahin Milenaibadova ilk bebeğim 38+5 de aldılar şimdi ikinci geliyor bu ne zaman olur bilmiyorum