Damlasu27 Kubradmurat evet harektlrni hisedyom ama agrilarm artiyor sanki acilde dedginz gibi bsy yapmiolar alltn muayene edip göndryolar sanrm beklycem
Damlasu27 Kubradmurat yeni gördm canm kb sanci deil ki karsıklrmda agri ya bildgn 3gün oldu bgn hala var ama belrti yk evdeyim 38+6oldu bgn baklm
Kubradmurat Nursenadmnn akşam olunca sancılarım başlıyor gece yarisina kadar devam ediyor sonra geciyor suan sancim var gececek mi bakalim nolacak bilmiyorum bekliyorum sağolasın canım düşündüğün için ama bizim bebiş pek nazlı ilk oğlum böyle değildi
Nursenadmnn Kubradmurat aynısı benimde öyle akşam 10dan sonra başlıyor kasılmam sancım gece 3e kadar felan devam ediyor sonra uyuyakalıyorum zor bela
Ece_1234 Kubradmurat valla turp gibiyim hiçbir sancım yok hiçbir ağrım yok o aktiviting labor hareket mi ne varmış onu yapmaya çalışıyorum günde 5-6 sefer ama tık yok gelmeye niyeti yok benim kızımın 😂
Kubradmurat Ece_1234 o hareketi yapinca benim kasilmalarimm daha cok oluyor biliyormusun anam pek nazlilar gelmiyorlar benim belim falan agriyor adet ağrısı gibi hafif ağrım var
Ece_1234 Kubradmurat ay inşallah artık doğururuz gerçekten onu kucağıma almak istiyorum sıkıldım hamilelikten egzersizin faydası olur da birkaç güne doğururum İnşallah umut ediyorum
Aylabebek1 Kubradmurat @Ece_1234 40+3 ler olarak sabretmek zorlaşıyor. Dün akşamdan beri kasılma var geçmiyor. Benim de kontrol yarın. Bakalım ne dicek doktor. Elle muayenede rahim ağzına ulaşabilirse bu sefer zar sıyırma yapacak galiba. Doğumu tetikliyormuş
Ece_1234 Kubradmurat Bu en üstteki hareketler yapılıyor değil mi ben o videodakileri yapıyorum iki tur da şimdi yaptım 4 tur yaptım bugün
Aylabebek1 Ece_1234 Ben de üsttekileri yapıyorum günde 1 kez yapıyordum ama arttıracağım. Kasılmaları arttırmaya başladı bence