Kubradmurat Nursenadmnn geri gitti vallaha çok ümitlendim ama yok bu çocuk gelmiyor kasilmalarim oluyor ama sık degil yalanci yani her zamanki gibi uyutmuyor ama taş gibi karnım duşa girecegm birazdan
prens_prenses_annesi Kubradmurat evet semsert bide hareket ettindede sanki kemik gbi batiyo cok canimi acitiyo
Kubradmurat prens_prenses_annesi kasilmalarin var işte canım bende öyleyim sancimda oluyor ama geçiyor sonra pazartesi ne diyecek doktor bilmiyorum suni sanci verirler galiba
Kubradmurat prens_prenses_annesi allah yardimcimiz olsun inşallah tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz
Ece_1234 Ay kızlar bugün böyle bebeğin bazı hareketlerinde geriliyormuş gibi vajinamada batma hissi oluyor bir keresi 30 saniye falan sürdü çok fena canımı acıttı bu sancıların gelcegini mi işaret ediyor 40 +3 haftalyim
Kubradmurat Ece_1234 prens_prenses_annesi işte kontrole gittigimde doktor bakmadı bilmiyorum niye bakmadı 39 haftalıkti gecende acile gittim sancim vardı doktor yoktu koskoca hastanede bende üstüne düşmedim kanamam falan olmadi suyum gelmedi nisanda gelmedi sancimi bekledim hep baktim geldi gecti günüm randevu aldım pazartesi gününe
Kubradmurat Ece_1234 benim akşam olunca başlıyor özellikle gece yarısına kadar devam ediyor sonra geçiyor anlamadım ki günlerdir böyle ilk oglumda bu durumu yasamamistim sancim biranda tutmuştu evde çektim sancimi hastaneye gittigimde 4 cm acilmam vardi yatisimi yapmislardi
Damlasu27 Kızlar dün geceden beri kasiklarmda karnina dogru dagilan bi ağri var ama su nişan hicbsy yk karin sertlesmeside var doktora gitsemmi 38+5gunlk oldu bgn kararszim😶😶
Kubradmurat Damlasu27 git canım bebeğine bir bak hareket ediyormu peki bebiş bizde ayni durumu yaşıyoruz ama ben acile gitmiyorum bebis hareket ediyor