Melodyyyy ben 34 yaşındayım ilk gebeliğim bir gün anne olabilme ihtimalim bile aklımın ucunda yokken Rabbım nasip etti evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım ve çok rahat bir hayatım vardı 10 yıl yalnız yaşamıştım evlendikten sonrada eşimde benim gibi biriydi ve sürekli geziyorduk derken bir anda hamilelik beni endişe içerisine soktu hersey ikincide doktora gittigim zaman değişti onun kalp sesini duymak beni bir anda aşırı duygusal biri yaptı hamileliği kabullenmistim ama benimde sağlık korkum var hala korkuyorum ama 32. Hafta oldu o korkuyu yaşarken bir anda doğumu da bekliyorsun bebeğine kavuşmak için. Yani şunu unutma bu kadar endişe bir noktada boşa çıkıyor çünkü gerçekten rabbimin bir mucizesi gebelik anne olmak şuan bir sürü insan çocuk sahibi olabilmek için bir sürü uğraş veriyor. Bu duygu durun değişikliklerini ilk zamanlar yaşaman normal ama her doktor kontrolü her büyüme anı inan insana çok güzel duygular barındırıyor bu zamana kadar yaşamadığın şeyler.. Bu yüzden bu güzel hislerin tadını çıkarmaya bak 💕💕