Melodyyyy Hamileliğiniz hayırlı olsun🌸Şöyle düşünün nice insan hamile kalabilmek için ne mücadeleler veriyor,ne tedaviler görüyor, hastane hastane geziyor… Allah’a şükredin ki aramadan vermiş.Korkular konusuna gelince,ben de çok korkak bir insanım,dediğiniz gibi iğneden bile korkarım.Korkuyordum yani.Ama rutin şekilde tahliller vs derken inanın insan alışıyor ve korku dağılmaya başlıyor.İğne korkusundan bayılma eşiğine gelen biriydim ben bakın.Ama küçücük bi parça büyüyor içimizde.Bizim parçamız,bize muhtaç.Ona en iyi şekilde bakabilmek için insan fedakârlık etmeye başlıyor iç güdüsel olarak.Hamile kalmadan önce çok sigara içiyordum 1,5 paket rahatlıkla bitiyordu.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk birkaç hafta da birkaç nefes olacak şekilde yemek sonraları içtim.Ama öyle bişey ki insanın ruhu sıkılıyor bebeğime zarar verdim düşüncesiyle ve onu da bıraktım çok şükür.Yavrusu için insanın fedakârlık yapması bile çok tatlı bir duygu.Daha çok yeni hamileliğiniz o yüzden endişeli olmanız çok normal.Kendinize izin verin,göreceksiniz hem psikolojik olarak hem de bedensel olarak olumlu yönde değişecek herşey…