dondusamet_46 tabi dedm gbi kızlar kimse yanlş anlamasm herkesin görüsüne vs saygım var simdi bni yormlrımdn yanlş anlamayn bn sadece kndi düsüncemi diyorum
Aleymomm Saziyem kendi çocuklarımın ismini verim kızımın adı öykü oğlum doğduğunda da adı ayaz olucak inşallah ☺️🩷
usernameimza Saziyem Turkce olmayan hic bir isim koymayacagim.Arabik,avrupai vs istemiyorum kuranda gecmeside cok agir oluyor bebek kaldiramiyor.Bu yuzden oglum olursa Ilbay ata kizim olursa Bilge koyacagim
Bnguuu_102 kkubraozer çok güzel bir isim ben çok severim sara da düşünebilirsiniz hz ibrahim ın eşinin adı sare sara olarak geçer anlamları aynı hemen hemen belki hoşunuza gider ☺🌸 inci sara da güzel onu da düşündüm ama kızım olsa zeynep sare koyacaktım 🌼nasip🥲 Fikir olsun size 🌸
Bnguuu_102 Meri06 koymayın değil canım köymak istiyorsanız koyun ama Muhammed diye seslenmeyin bir isim daha köyün diyorlar Muhammed olarak seslenerek küfür vs durumu olduğunda peygamber incinir diyorlar Mahmut ahmet ve mehmet Muhammed isminin farklı alemlerde ki versiyonları bunlar alternatif olarak kullanılabilir veya Muhammed…. Koyup ikinci isimle seslenilebilir 🌸