AysenTpbs Sadesadesade İtiraf etmek gerekirse okulun tatiline göre hesaplayarak yaptık 😂 Eylül de başlarken 6 aylık oluyoruz inşallah. Şimdi ki doktorlar kolay kolay rapor vermiyor mecbur günü gününe hesap etmek lazımdı.
AysenTpbs Mujde38 Olmasa da muhtemelen çalışırdım sonrası için kolaylık olsun diye. Rabbim çalışan herkese yardım etsin gerçekten bu süreçte izinler çok az
Eluskonunannesi Mujde38 günü belliyse ne güzel ama zorlanmıyorsanız sonra kullanma açısından 37’ye kadar çalışmak iyi oluyor
eminedln-27 Mujde38 bugün 35. Haftamdayım ve dilekçemi yazdım vereceğim ayrılacağım. Yoksa 37 ye kadar çalışırım diyordum ama zor çok zor oluyor.
Mujde38 eminedln-27 benim de şuan fikrim 35 de ayrılmak.. çünkü 38 de doğum olacak inşallah.. 3 hafta da dinlenirim evde. Küçük yaş grubu sınıfım ve zor gerçekten
Cemreumaydmrci Haftaya perşembe 32 oluyoruz normalde doğum sonrası için çalışmak istiyorum ama okulum uzakta toplu taşıma ile 1 saat sürüyor o yüzden sanırım haftaya ayrılacağım
vesenben Ben de çalışırım diye düşünmüştüm ama kanamam olunca riske atamadım, 29dan sonra raporla 32 den sonra izne ayrıldım. Sizin durumunuzu da bebek karar verecektir, deneyin sizi ve bebeği yormazsa devam edersiniz
tugces87 vesenben raporu kadın doğum doktorunuz mu verdi? Ben de 2. Dönem 29’da ayrılmak istiyorum. Öğrenciler çok hareketli, araba sürebilir miyim diye telaş oluyor bende. Ama raporu nasıl alırım bilmiyorum
vesenben tugces87 kadın doğum veriyor. Benim ilk rapordan sonra duruma bakalım dedi, çalışmasan daha iyi olur diyince 5 gün 5 gün daha rapor aldım Tek seferde 10 gün yazabiliyor, öyle bana yetmiyordu. Ondan pazartesiden cumaya 5 gün 5 gün aldım
tugces87 vesenben benim doktorumun özel muayenehanesi var rapor yazamıyor da acaba bi doktora gitsem yardımcı olur mu? Siz düzenli gittiğiniz doktorunuzdan almışsınız anladığım kadarıyla
vesenben tugces87 aynen kendi doktorumdan aldım. Kanamam da vardı. Ama çalışırken rahatsız olduğunuzu söyleseniz belki doktor yazar. Sağlık ocağı da verebilir. Bence şansınızı deneyin.