Mujde38 Merhabalar 32 de çalışır raporu alıp sonrasında kaçıncı haftaya kadar çalıştınız?? Ben en fazla 33,34 çalışmayı düşünüyorum. Daha fazlası zorlar mı bilmiyorum
DilekBodurr Mujde38 37 ye kadar zor da olsa çalışabildim. Bazen pes etmek istedim yalan değil ama sonuna kadar gidebildim şükür 😀 bana hareketli olmak iyi geldi aslında. Şimdi doğumu bekliyorum bakalım.
Eluskonunannesi Mujde38 ben 37 de ayrıldım şu an 39 dayım çalışmak zor olmadı şimdi doğumu bekliyorum
GrkmDmn DilekBodurr Merhaba acaba 37. Haftayı bitirip mi ayrılıyoruz yoksa 36 yı bitirip mi. Ben bu hafta 32 yi bitiriyorum pazartesi 33 ün başında çalışabilir alacağım ama herkes başka bişey söylüyor kafam karıştı.
Mujde38 Oslemasel benim mecbur sezaryen olacağı için 38 de doğum olacak. Doğum ocakta, Nisan ara tatil bayramlar vs iznime gitmesin diye hesaplama yapıyorum erken çıkmayı düşünüyordum kararsızım açıkçası
cnnsrt Mujde38 Mujde38 benim de doğumum ocakta görünüyor Nisan ara tatili için nasıl bir planlama yaptınız acaba? Yanlış mı hesap yapıyorum diye merak ediyorum o yüzden sormak istedim🤗
AysenTpbs Haftamıza girdik. Hesabıma göre 34. Haftada bu dönemi kapatıyoruz sonra 37 de 2. Dönem başlıyor istesemde çalışamam. 🙈
Sedef61sedef AysenTpbs tamamen aynıyız sanırım öğretmenim ☺️ birşey merak ediyorum. 34 te ara tatile giriyoruz ve çalışabilir diye aldığımız raporda aslında 2 hafta çalışmamış oluyoruz. Bu izin olaylarında da doğum öncesi 8 haftanın 5 haftası devam edilebilir. Ve devam edilen fiili çalışma günleri doğum sonrası izne eklenir diyor. Biz şimdi bu ara tatil süresince 2 hafta fiili çalışmış olmadığımız için bu süre doğum sonrasına eklenmez mi acaba ? Biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️
Karuz Memurum 36 da izne ayrılıyorum. Pazartesi ve salı ile gittim salı günü fenalaşınca yıllık izin aldım. Pazartesi de doğum iznine ayrılacağım
DilekBodurr GrkmDmn Merhaba. 36+6 son gün çalışıyoruz. 37+0 da izin başlıyor. Zaten çalışabilir raporunda yazar Son çalışma gününüz.
SMB DilekBodurr 33. Haftaya girince rapor alınsa sorun çıkar mı çalıştığım bir hafta yanar mı yoksa ?
ObirSirin Mujde38 35. Haftada nişanım geldi açıklığım vardı buna rağmen 36. Haftada da çalıştım. Hafta sonuna doğum yaptım 😅 doğmasa daha çalışacaktım 🥹 son ana kadar çalıştığım için doğumum kolay oldu diyebilirim.
Nutellamm Çalışır alıp 36 da ayrıldım ama e devlette görünmüyor çalışamaz raporum aynı durumu yaşayan var mı
Balbebek012 Mujde38 35 ı gördüm sonra ayrıldım bazen sancım oluyordu okulda doğurmaktan korktum 😅 ama 41 de doğdu bebeğim