adatuna 07070707 yok ya misafirim geldi nöbetçi eczaneye de gidemedim yarın işten uygun vakit bulursam gidip alıcam bakalm
Nursotu 07070707 akşama doğru test yapmıştım negatifti ama erken gebelik testi değildi daha sonra çamaşımda kahverengi leke gördüm peceteyle silince de hem kahverengi hem açık renk geldi neden olabilir regl günümde 4 Aralık yumurtlamaya göre
07070707 Nursotu daha önce böyle bişey başıma geldi ve malesef olumsuz sonuçlandı devamı geldi sonrasında inşallah yerleşme falandır devamı gelmezse testi yenileyin bence 😔
Nursotu 07070707 şimdi kontrol ettim bir şey yok benim düzensiz adetin bazen 20 bazen 25 28 günde oluyorum ama ovulasyon yaptım bu ay 14 gün sonra regl oluyormuş heralde yani 4 Aralık gibi gözüküyor geçmesini beklicem Bir umut elimde erken gebelik testim yok 🙁
Ayseyavuz Ama şöyle bişey var bnm çocuklarım daha küçük sebep bu ve sanırsam yumurtlama günüm olması lazım o günde yanlışlıkla bı durum meydana geldi 🙈22 kasimdi yumurtlamam hamile kalmış olabilirmiyim acaba bir gün gecti
07070707 Ayseyavuz Performansa dayalı değil, sabit maaş sistemi getirilmesi. Emeklilik haklarının iyileştirilmesi.. Gibi gibi sebepler