Dennz Kocbuse65 anne olmak çok zor neler çekiyoruz ama sonucuna değiyor gecicek hepsi güzel günler gelicek allahın İzniyle ☺️
Kocbuse65 sacmalamakizim benimde solda toplanıyor bende kasıklarımda hissediyorum hareket edince artık ☺️
2312345467 Kocbuse65 son 21 benimde salı günü randevum var bakalım ne olacak 12 Aralık doğum görünüyor belirtilerinin varmı
Kocbuse65 2312345467 valla hareketlerini sağlam hissediyorum biraz belim ağrıyor bazen rahmime bıçak saplanıyor vajina kemik ağrısını söylemiyorum bile 😒 birde sürekli tuvaletim geliyor
Gokturkmom_ Kocbuse65 Herşey yolunda:) nst güzel 9-12arası seçebilirsin demişti 9u olucak sanırım haftaya kesinleştireceğiz canım 3 gün önde bebiş şuan 2755 gram geldi boyu da 47cm
Kocbuse65 Gokturkmom_ birde nefes darlığın nasıl ya burnum tıkalı ve aldığım nefes yetmiyor gibi seninde aynımı?
Gokturkmom_ Kocbuse65 öyle olcak galiba canım🙈 nefes darlığım tek yastıkla olursam tıkanıyorum ve yorulursam nefes nefese kalıyorum ya 🙄 artık iyice büyüdü bizi de zorlamaya başladı bebişler