BurcuKucuk sadece1selda testlere para verip eczaneyi zengin edeceğime yarın gideyim de bir kan vereyim 🤣
sadece1selda @Serya3 demek ki bi doğruluk payı yokmuş 😅😅 ay teşekkür ederim inşallah bu ay bizim ayımızdır 🌸🐣
october kaç kere silik çıktı testi foşur foşur yıkadım silinmedi kendimi hamile ilan ettim ama negatifti 😅
october BurcuKucuk 😂😂 bu salak testlere kalsaydı 5 kere doğurmuştum şu an :) hem de güvenilir testlerdi prodoctorla on kere yalancı pozitif yaşadım, bir kez de predictor ve fortest ile :/
october BurcuKucuk ilk hamileliğimi bat.a 3 gün kala 5 liralık kaset ile öğrenmiştim kürtaj oldum orası ayrı da 😀 bu ay yine kaset yapıcam eczaneleri ben zengin ettim ya
sadece1selda @october öyle valla ben bu foruma katıldıktan beri çok gördüm ya hiç güven olmuyo ama bi umut işte diyosun 🥲
Yaprakunallar Kızlar benim bat 28 öğlen test yaptım ilk 5dk içinde tek çizgi diye kenara koydum aksam bir bakayım dedim ikinci çizgi beyaz silik bir sekilde bu kuruma çizgisimi hiç sarartı yok ama? İdrar kabına 20 sn tuttum çubuğu