Kkardelenn1 Seher_blk var canım inşallah sağlıklıdır 🫶🏻 daha adet günlerimiz yeni yeni geldi zaten bence normal çizgiker 10 gün gecikmeyle böyle çıkmayan var 🥹
Seher_blk Kkardelenn1 inşallah canım inşallah o kadar endişeliyim ki bir de çaktırmamaya çalışıyorum ailemin yanında ama içim içimi yiyor kimyasaldan dolayı insan korkuyor
Sevgikaya1525 Seher_blk adetin geçmiş miydi kuzum senin hatırladım seni de benimde aletimin 2 ci günü 3 gününe göre dha açıktı yani gayet norml pozitif ztn korkma stres yapma
Sevgikaya1525 Seher_blk bak aşkm ilk erken gebelik testim adetime 6 gün kala yapmıştım ikinciyi adetin ikinci günü diğerleri de 3 4 gün 😀
Seher_blk Sevgikaya1525 kan verdin mi canım sen kaç haftalık seninki şimdi , hayırlı olsun bu arada 😘
Seher_blk Kkardelenn1 ben 3 ay bekleyemem sanırım ya bakalım bir kalp atışı duyalım da gerisini düşünürüz
Kkardelenn1 Sevgikaya1525 aynen canım sağlıklı olsun da inşallah gidip gelmek dert değil cefanın sefasını süreceğimiz günler de gelir elbet hep beraber 🥹🫶🏻
Kkardelenn1 Seher_blk benimde 4+5 ama benim döngü 35 gün şimdi nasıl hesaplanacak 😃evet canım allahın izniyle duyarsın 7 de