Esma006 Bugün 6 haftaligiz bebeğin rahimi bu dedi gösterdi kese göründü bebek tam anlamıyla ne zaman görünür yaşayan var mı ilk rahim mi gozleniyor bebeğin
Egemenin_Annesii Esma006 Normal canım ilk kese gözülüyor 5 haftalıkken gözüktü kesem 2hafta sonra kalp atısı için gel dedi doktorum aralıgın ilk haftası gidicem randevu alıp kalp atısı ve bebeği görmeye inşallah
ervaca1507 Esma006 benım de benzer durum söz konusu belki gec döllenme veya herkesin süreci farklı olabiliyor ..
Esma006 Egemenin_Annesii iki hafta sonra dedi bana görürüz diye bir hafta ilerdesin benden galiba sağlıkla al kucağına
Arasmom_ Egemenin_Annesii aaa ikimizinde süreci aynı ilerliyor 15 kasımda keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Salepcee Esma006 benimde 6+1 geçen hafta perşembe keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı bence gayet normal bebeğin görünmemesi🙏🏻
Ebeeee Benim de pazartesi kese gözüktü,haftaya kalp atışı duyulur dedi,zaten kadın doğumda çalışıyorum ben de
Evinbecit Ebeeee ben bugün gittim kese 17 mm yolk sac göründü uygulamaya göre 5+5 oldum normal mi haftaya cuma gel dedi