Gizemsuu Herhangi bir belirtiniz var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum ara ara endişe ediyor insan sağlıkla kucağınıza alın kızlar 🩷🩷🩷
Gizemsuu Prenseslerim_ teşekkür ederim iyiyim siz şuan hiç bir belirtim yok ara ara göğüs hassasiyeti dışında sizlerde var mı belirti
Bktakdmr Burnosunn_annesi ben 5+2 de gittim doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi bana ya şu an 6+4 teyim o zaman oluştu bebeğimin kalp atışları demekki🥹
Burnosunn_annesi Gizemsuu sana da maşallah canım Rabbim kolay hamilelik geçirip yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💚💚
Burnosunn_annesi Kızlar ikinci gebeliğim ilki erkek bebekti bulantı kusma hersey vardı bundanda başladı bir gün önce hafiften ama uyku halim var ama gögüs şişkinliği agrısı sizdede varmı ☺️
Egemenin_Annesii Burnosunn_annesi Benmde 2. Gebeliğim 1 oğlum var oğlumda çok kusardım bunda sadece miğdem bulanıyor kokulara karsı çok hassas oldum bide sürekli uykum geliyor önce sağlıklı olsun sonrada 1 kızım olsun istiyorum bunu 😄
Gizemsuu Burnosunn_annesi bende hafif göğüs hassasiyeti sabahları hafif bulantı dışında hiç bir belirti yok