Nc34 huysuz__ @xEndless buraya gel gördüğüm en gerçekçi tahmin yapan arkadaş burda 😂🥰 bu hanım kardeşimize de bir doktor erkek bir doktor kız demiş sizin yorumunuzu inanılmaz merak ediyorum 🙏🏻💕
huysuz__ 1anne- cinsel organlarında çıkıntı oluyo , onun adı nub. Dikse erkek, düzse kız demek. Google görsellerde güzel örnekleri var. Baka baka bi zaman sonra öğreniyor insan ama bebeğin duruş açısı o çıkıntıyı yanıltıcı gösterebiliyor bazen.
Nc34 huysuz__ benimkine çok emin konuştunuz ama gösteriyor direk değil mi doktorum da öyle dedi bana çünkü 🤗🥰
Nc34 cglgkdnz yaa seni burda görmek çok güzel 😊❤️ salı günü ikili test yaptık doktorum 26sında gel dedi cinsiyeti netleştiririz dedi 🤗🩷
cglgkdnz Nc34 ben buralardayım ama seni göremedim bayadır 🫠 hadi hayırlısı olsun bizde yarın gideceğiz ikili teste cinsiyeti gösterir mi merak ediyorum 🙈
Nc34 cglgkdnz kuzum benim yarın tam 12 haftalık oluyor 11+6 şuan . Doktor gösteriyor kendini dedi ama yinede emin olmak istedi . Yani ikili de görme ihtimali çok bide benim bebeğim inanılmaz hareketliydi elleri havada ayakları aktif falan bacak arasını rahat görebildim dedi doktor . Hep erkek hissediyordum kız dedi 😂🥰
cglgkdnz Nc34 aynıyız evet bende yarın 12 oluyorum 😍 hadi bakalım hayırlısı olsun değişmez inşallah gönlüne göre olsun 🙏🏻 benimki de kız olsa fena olmaz yine de nasipte ne varsa o diyorum belki söyler yarın 🤷🏼♀️
Nc34 cglgkdnz hiç tahmin de bulunmadı mı doktor . Ay inşallah kızdır sende bide erkek var sonuçta benim ilk olduğu için fark etmiyor ama eşim kız istiyordu onun açısından çok iyi oldu . Umarım değişmez tabi 😂💜