gezentianne Fetal dna sonucum cıktı cok sükür sağlıklı🙏🧿 Burada herkese soruyordum sizin ne zaman cıktı sizin ne zaman cıktı diye. Perşembe kan verdim perşembe cıktı eurofinste tam 1 hafta. İlgi alakalarından da memun kaldım.
Sekkahve gezentianne merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 fetal dna testini ne kadara yaptırdınız acaba?
UmayDuruMom gezentianne ben fetal vermedim ikili verdim daha çıkmadı sizin ikilide sıkıntı mı çıkmıştı
gezentianne UmayDuruMom Mevzu o değil kız cinsiyet💕 İkimizin de farklı oldu ilkinden😂💕 Yok ikili yaptırmadım 11 de direkt fetal yaptırdım
UmayDuruMom gezentianne ya fetali öyle isteğe göre yaptırabiliyor muymuşuz 😂 bakalım benimki 4 kasımda netleşecek 😂
XBurcuburcu gezentianne hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz kızınız 😍 bende dün yaptırdım kan almaya geldiler.Bakalım 4 gözle bekliyoruz 💕🥰Rabbim gizel haberlerle yüzümüzü güldürsün🤲
gezentianne UmayDuruMom evet ilkinde yaptırmamıştım şimdi doktor direkt fetal yaptır dedi 10-11. haftada yapılıyo🥰🥰
gezentianne XBurcuburcu Yaa cok teşekkür ederimm. İyi yapmışsınız umarım bir sıkıntı görünmemiştir? benim gibi ikili test yaptırmadan mı yaptıedınz aynı firma mı
XBurcuburcu gezentianne doktorum direkt fetal dna yapalım dedi evet ükili yaptırmadık. Yeni gitti işte sonuç bekliyoruz 🙏🤩💕