Momyyyyyy Kızlar kafayı yiyecegim ya sabah 9 buçukta kan verdim hâlâ çıkmadı sonuç. Neden bu kadar uzun sürer kii..😤 bekle bekle bi hâl oldum
minikbebegim06 Momyyyyyy hastane sisteminde çalışma değişiklik varsa ondandır arayın hastaneyi bi sorun
nurdaneg0716 Momyyyyyy hastanede mi yoksa sağlık ocağında mi verdin canım bende sağlık ocağında vermiştim ikinciyi baya geç e nabiza düştü
Momyyyyyy nurdaneg0716 sağlık ocağında geç çıkıyor diye hastanede verdim ama yine bekliyorum bir şey farketmedi hâlâ çıkmamış kaç saat oldu
1begonya Canım Google gittiğin aile hekimliğinin adını ve laboratuvar sonuçları yaz tıkla, daha sonra laboratuvar sonuçları yazan yere tıkla tcni ve doğum tarihini yaz oradan öğrenebilirsin e nabıza hemen düşmeyince ben böyle yapıp öğrenmiştim
Momyyyyyy 1begonya senin yazdığın şekilde giriyorum laboratuvar sonuçları olan yere tıklayınca direk e nabız çıkıyor karşıma 🤷🏻♀️
SalihaHakanetin Momyyyyyy merhaba e nabızda 2 saat içinde çıkıyor benim tahlil sonuçlarım bölümüne bakın birde ben acilde veriyorum genelde 2 saat içinde çıkıyor
nurdaneg0716 Momyyyyyy normalde hastanede en geç 2 saat içinde e nabiza düşünüyor ben iki defa yaptım 1 saat içinde çıkmıştı
Innerglow Momyyyyyy evet aslında çok düşünerek olumsuz bir enerjimi veriyoruz o yüzden mi insanlar düşünmeyi bırakınca hemen hamile kalıyorlar
Momyyyyyy Bengizo yaaa ciddi misin sağlık ocağı geç çıkıyor diye orada vermedim keşke orda verseymisim o zaman
Momyyyyyy Innerglow olabilir hep diyorlar aklınızdan çıkartın çok düşünmeyin diye ama olmuyor ki yapamıyorum