BurcuKucuk zynpknt 🤣🤣🤣 off ben de bilmiyorum yarın kan vereyim kesinleşsin de sonrası artık bir şekilde geçer varsa
Esra1217 BurcuKucuk inan hallolur herşey bir şekilde düzene girer belki 2.uslu olur abisini beraber okula götürürsünüz Sen anın tadını çıkar ve güzel düşün 🤌🏻
Zehraaksin BurcuKucuk Var evet ikinci çizgi silik te olsa pozitiftir silik olmasının nedeni henüz çok yeni olması ben iki kez yaşadım bunu çok erken test yaptım ikinci çizgi var ile yok arası çıktı buds gebeliğin birkaç günlük olduğunu gösteriyor hayırlı olsun 🥰🌸
Selenayderen35 BurcuKucuk ahh aynısı bende oldu 20 aylık kızım var 6 haftalık hamileymişim yine sizinki 5.5 yaşında daha kızımın altını bağlıyorum yenisi geliyor 🤣ve korunmaya rağmen geldi helal olsun diyorum kesinlikle doğumdan sonra tüplerimi bağlatıcam hatta gemici düğümü attırıcam 🤣🤣🥹
BetulSahin5444 Ben kızım 1 yaşındayken ikinciye hamile kaldım aralarında 20 ay var zorlandım ama ilk altı ay sonra dönüp emeklemeye başlayınca rahatladım şimdi birbirlerine çok iyi arkadaşlar
Berfinkya3 Fatma_4224 Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻🤲🏻 Dualarım sizinle
Fatma_4224 Berfinkya3 Allah razı olsun canım benim aminnn şu vakitler de ettiğimiz duaların kabul olması umuduyla ❤️