BurcuKucuk turkan403 oyy maşallah sağlıkla gelsin bebişiniz🥹 iki çocuklu hayata hiç hazır değilim ama artık çok geç sanırım 🤣🤣
Fatma_4224 BurcuKucuk yaaa hiç öyle demeyin vardır bununda bi hikmeti bende yıllardır deniyorum olmuyor bizlere de dua edin arkadaşlar transferim tutmuştur inşaallah burada sizlere de o mutlu haberi vermeyi öyle çok istiyorum ki
turkan403 BurcuKucuk yok kız ikinci çocukta zorlanmadim ben vala beraber büyürler oynarlar üç biraz yaşlari küçük oldu için şimdiden kavga ediyolar 🥴😂
BurcuKucuk Fatma_4224 Rabbim en en en hayırlı zamanda size de sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻 ne zaman belli olacak transferin tutup tutmadığı?
Fatma_4224 BurcuKucuk aayy inşaallah canımın içii rabbim bizleri mutlu edecek haberler almayı nasip etsin inşallah inşaallah hamileysem okadar çok ağlarım kii gösterdiğimiz ekmeklere çabalara beklediğimiz günlere herşeye razıyımm 🥺🥺💓
BurcuKucuk Fatma_4224 ayy gözlerim doldu okurken 🥹🥹 Rabbim sizin gönlünüzden geçen ne varsa kat kat fazlasını, güzelini nasip etsin inşallah 🥹🥹
Berfinkya3 Fatma_4224 Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻🤲🏻 Dualarım sizinle
Fatma_4224 BurcuKucuk aminn canım benim Rabbim seninde sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur 💜💜
tarcinnnn24 Bencede var veee şükredin ki bir bebeğiniz yanınızda biri de hayırlısıyla karnınız da bende bir umutla bekliyorum ki hamile kalmış olayım 🥹 bize de dua edin 🙏💕
BurcuKucuk tarcinnnn24 o kadar haklısın ki… Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlık evlat nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻
BurcuKucuk Fatma_4224 Allah razı olsun 🫶🏻 hadi sen de Salı günü güzel haberle gel haftalar aşağı yukarı aynı olur buradan birlikte takip edelim
Fatma_4224 BurcuKucuk inşaallah kuzum rabbim nasip ederse bekleyen herkese haber etmeyi çok isterim rabbim bekleyen herkese istediğini nasip etsin 🦋