Esraaa_06 Kızlar sat 24 Ekim bat da bugün veya yarın. 15 Kasım da test yapmıştım çok çok çok az silik çıkmıştı ardından 15 Kasım da kan vermiştim 1,20 çıkmıştı ama başında < işareti yoktu. Şimdi de böyle oldu bilemedim. Sevinemiyorum da sonu hüsran olur diye 🤦♀️ peygamber aşkına Allah aşkına cevaplayın çok yoruldum artıkkkk🥹
Gzde_defne Esraaa_06 iki testte de ikinci cizgi görünüyor. Yine de testlere güven olmuyor bence kan verin varsa zaten çıkar
[silindi] Esraaa_06 canım iki testte de var gibi ama emin olmak için kan ver, Allah’ım gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻🌸
iremm00 Esraaa_06 benim erken gebelik testi sürekli silik çıkıyor ama kaset test negatif 2 aydır düzgün regl olamıyorum bir sıkıntım da yok ama seninki var gibi gözün aydın
Esraaa_06 Gzde_defne kan vermekten de yoruldum gözde piskolojim bozuldu artık yemin ederim 🥹 hayır artık eşime de hastaneye gideceğim demeye utanıyorum ya kendimi çok yetersiz hissetmeye başladım
Esraaa_06 iremm00 ay inşallah kurban olduğum Rabbim hepimize nasip etsin allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim
Esraaa_06 Esma006 adet olmazsam inşallah veririm bu arada adetten kaynaklı böyle çıkmış olabilir mi testler de daha önce böyle olanınız var mı acaba
iremm00 Esraaa_06 bence var gibi yinede kan verin bu ara testler bi hayli yanıltıyor 2 erken gebelik testi yaptım sizinkinden bir tık silik tı okadar hala regl olmadım 2 öncede kaset yaptım negatif
Esraaa_06 iremm00 yarın yine bi gideyim bakalım hayır enabızım her ay yaptırdığım beta ile dolu 😂 gülsem mi ağlasam mı bilemedim
iremm00 Esraaa_06 gülünecek birsey yok cnm niye olsun sadece sen biraz üzülmüşsündür okadar busefer umudum var bence gebesin
Esraaa_06 iremm00 ay inşallah İrem inşallah Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ♥️ Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Esraaa_06 Mesela şu an göğüs uçlarıma dokunamıyorum acıyor bugün eczaneye giderken resmen südyen giyemedim yarım atlet giyindim kolum bile değse acıyor ve ucu çok belirginleşti bir de kasıklarım belim ağrıyor ağzımda değişik bir tat var
Coktaze Esraaa_06 canım benim bizde aynı süreçten geçtik ben artık tanınmıştım abla yine mi test demişlerdi 😅 her zaman umut etmekten vazgeçme
sd18 Esraaa_06 ben de en erken belirti olarak ağzımdaki tadın değişmesi ve aşırı göğüs ağrısı/hassasiyeti diyebilirim. 15 kasımdan bu yana muhtemelen gebelik oluştu ve beta hcg yükseldi. adet geciktiği zaman kan verin sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Esraaa_06 iremm00 ayy inşallah ya tabi ki haber veririm eşime şimdilik bir şey söylemeyeyim değil mi gerçi nasıl içimde tutacaksam yarın bi kan vereyim 😂
Esraaa_06 Coktaze öyle tabi ki kurban olduğum rabbime hamdü Senalar olsun asla umudumu kesmiyorum tabi ki sadece bu süreç beni çok yordu 🥹