Hryedz Hlybyrkk benımde bebek olması gerekenden asagıda 34 ten sonra cığer gelıstırıcı yapamayız bıraz dınlen vs dedı 2 haftadır agrım cok malesef
Hlybyrkk Hryedz benimde baya indi bebek yürürken zorluyor o kadar asagıda hissediyorum, biraz hareket edeyim belim çok ağrıyor bana da yapmadılar ciger geliştirici bakalım bekliyorum zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻
Hlybyrkk Hryedz Ozgedeniz1 aynı devam ediypr her peçete ile sildiğimde sümüksü pembe gibi kanlı akıntı geliyor normalmiş dedü ebe adet kanaması gibi kanama olursa veya sancın olursa gel dedi açılma olduğu için bu nişan sürekli gelecek dedi
Sennu Kanamanın hiç bir türlüsü iyi kabul etmezler doktorlar mutlaka ebe ye değil doktora gözükmen muayene olman lazım ..
Hlybyrkk Sennu ebe doktora nst sonucunu vs bildireceğini söyledi doktorla konuştuktan sonra eve gönderdi beni bide böyle kanlı akıntı gelmeye devam edecek akıntıda gelme hastaneye adet gibi kanaman olursa gel dedi o yüzden birsey yapamıyorum
Ozgedeniz1 Hlybyrkk son durumunuz nedir benimde 2 gündür öyle su ile karışık pembe akıntım var ve baya yoğun anlamadım bir türlü
melike1-2 @Hlybyrkk @Ozgedeniz1 İkinziinde son haftaları sanırım ama kanamanın hiç bir şekli normal değil gebelikte ihmal etmeyin doktora gidin lütfen iki doğum yaptım nişan biraz geldi arkası suya evrildi kanlı akıntım olmadı hiç .
Hlybyrkk melike1-2 bugün tam 36 haftalık olduk nişan geldiğini söyledi ebe su gibi kanama olmadığı sürece bu normal sürekli gelecek dedi
04052016mh Hlybyrkk ebe hastanede muayene ederken eli kanlı çıktı çok korkmuştum onun üzerine biraz geldi ama kesildi normal demişti ebe de doğum zamanı da kan falan gelmedi suyum sızıntı şeklinde geldi öyle başladı doğumum
Gulcin_krl Hlybyrkk benim 1 cm açıklığım vardı kanlı akıntım da olunca iki doz ciğer geliştirici vurup göndermişti eve sizde neden önlem alınmadı acaba
Hlybyrkk Gulcin_krl Gulcin_krl ebe bugün ciger geliştirici iğne vurulman gerekebilir dedi nst sonucunu uzmana bildireceğim ona göre konusuruz dedi sonrasında sordugumda ciger geliştiriciye gerek yok dedi. Buradaki arkadaşlar 36 haftalık olduğum için gerek olmaadığını söylüyorlar sizin kaç haftalıkken ciğer geliştirici olmanız istendi
Elif-ayaz Hlybyrkk canım benim 2. Bebeğim de oldu bu durum senin rahim ağzında muhtemelen yumuşama var bana yatış vermişti doktorum 2 gün SONRA tamamen kanama başlamıştı doğum gerçekleşti başka doktora git sen tehlikeliye atma
Mavisanne88 Hlybyrkk canım benim arkadaşımın da 34 haftalıkken 4 cm açıklığı vardı dinlenerek 37 ye kadar geldi inşallah bir şey olmaz allahın izniyle