1Cerenarslan1 Giiz54 ilk doğumum da rimel eyeliner sürmüştüm duygulanip falan agladigimda tipim kaymıştı şimdi tecrübeliyim ve suda akmayanlardan aldım onu surcem ahshshhashshah
Fundaaaa46 Giiz54 ne makyajı bacım ya o an da onun derdine düsemem hiç 😂 bir de bebek yeni doğacak direkt temas edicez fondoten vs bebişe mi bulaşsın ne gerek var böyle şeylere bebiş aaa anam maskaralı demiyecek doğunca 😂 bi duş alıp mis gibi giderim sade
xJade Giiz54 Bende hastane çantama makyaj malzemesi koyacağım. Annem güldü görcem ben senin makyajını diye. Çünkü canım çok tatlıdır. Oda bunu çok iyi biliyor. 😀😀 İnşallah aklıma gelir yapabilirim. 😀😀
mervedgnn44 Sezeryan oldum makyaj yapıp girdim bir sıkıntı olmuyor bebeğimin ilk ağlama sesini duyunca bende ağlamıştım başımdaki hemşire ağlama kız makyajın akıyor demişti hatta 😀
Giiz54 Neferut akmayan malzeleri tercih edin ama ağlama durumuna karşın çok kolay bi doğumunuz olur umarım 🌸
Giiz54 eslemcelk sezaryen de vakit olur ancak normal doğumdan önce yaptırılabileceğini pek düşünmüyorum ama keşkee 😊
Giiz54 Fundaaaa46 haha o da var evet ben çekim için istiyorum da o an insanın aklına gelir mi canı ister mi o da var tabii ay bakalım artık sağlıkla doğsunlar da 🌸
Miniklerinannesiyim Giiz54 benim arkadaşım porselen makyajını yaptı gitti sildirmişler devlet hastanesiydi ama
Giiz54 Miniklerinannesiyim çok kötü bi durum ya makyajlı doğum yapanları da görüyoruz ama enteresan yani
Giiz54 xJade son 10 gün uygulamaya göre 😊 sizin de çok az kalmış Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin 🌸